Grime

De opleiding Grime wordt op 1 dagdeel per week aangeboden en duurt 35 lessen.

Als je graag voor TV/film en/ of theater wilt werken, is grime een MUST. Personages die bijv. in shock toestand of bijv. gewond zijn worden opgemaakt door een professional die een grime-opleiding heeft gevolgd. Deze opleiding is een uitstekende aanvulling, om als visagist(e) en uiteindelijk grimeur meer aan te kunnen bieden in de tv-, film- en theaterwereld. Er wordt o.a. aandacht geschonken aan verouderen, wonden, blaren, verschillende types, kaalkoppen, monsters, facepainting etc.

• Typenleer
  • Anatomie, gezichtsveranderingen
  • Crème en watermake-up
  • Theatermake-up, revuemake-up
  • Operamake-up / balletmake-up
  • Baarden, snorren, bakkebaarden plakken
  • Brand- en snijwonden
  • Blaren
  • Wratten en blauw oog maken
  • Dieren- en fantasiegrime
  • Kinder-, carnavals- en rassengrime
  • Sint en Piet
  • Latex (rubber) neuzen en ouder maken
  • Zwervers
  • Geisha’s
  • Monsters
  • Dracula
  • Heksen
  • Clowns
  • Fantasiepruik
  • Kaalkoppen
  • Trollen, Sciense Fiction
  • Airbrush
  • Werken aan een (basis) portfolio, welke na afloop van de opleiding digitaal worden ontvangen door de fotografe.

Allround Grimeur voor:

• TV producties
  • Film producties
  • Theater producties
  • (Kinder- en bedrijfs)EVENTS
  • Attractieparken
  • Workshops
  • Demonstraties
  • PARTY-EVENTS
  • Carnaval

Lesgeld: € 527,50 * (6x) incl. werkpakketten Kryolan en Dinair, omzetbelasting, examenkosten, digitale foto's fotografe

* De maandelijkse kosten gaan in vanaf de startmaand van de opleiding en zijn excl. de eenmalige inschrijfkosten van € 300,- Bij volledige betaling in 1x (inschrijfkosten en alle maandelijkse termijnen) 5% korting op het lesgeld!

Werkpakket: 400 euro (incl. BTW en GRATIS trolley t.w.v. € 80,-)

DE Visagieschool® is INTERNATIONAAL erkend en particulier opleidingsinstituut en is CRKBO geregistreerd als professioneel opleider van beroepsopleidingen. Hierdoor wordt er geen extra 21% BTW over de opleidingskosten berekend. Het collegegeld of Rijksbijdrage dat je misschien ieder jaar aan Groningen betaalt, komt bij inschrijving aan de ons opleidingsinstituut te vervallen.

De opleidingen zijn vakopleidingen en er bestaat een mogelijkheid om een (groot) deel van de gemaakte studiekosten terug te ontvangen van de Belastingdienst. Dit is inkomensafhankelijk en per persoon verschillend. Klik hier voor meer informatie.

Locatie Amsterdam:

Do. 14 Sept. 2017 van 13u-16.30u (35x) --> nog 1  plaatsen vrij!
Ma. 11 Sept. 2017 van 11u-14.30u (35x) --> nog 7 plaatsen vrij!

Locatie Breda:

Di. 12 Sept. 2017 van 11u-14.30u (35x) --> nog 4 plaatsen vrij!

Locatie Den Haag:

Vrij. 15 Sept. 2017 van 13.30u-17u (35x) --> nog 4 plaatsen vrij

Locatie Nijmegen:

Wo. 13 Sept. 2017 van 9.30u-13u (35x) --> nog 3 plaatsen vrij

Vraag hier een inschrijfformulier en -voorwaarden aan.

GEEN