MAC Cosmetics

Naast het voordelige en uitgebreide huis-werkpakket van Make-up Studio kan men ook kiezen om de opleiding te volgen met het werkpakket van MAC Cosmetics

Per Juni 2017 is het werkpakket van MAC Cosmetics speciaal afgestemd op het lesprogramma van onze visagie opleiding(en)! Het pakket bevat alle benodigdheden wat de student(e) nodig heeft (m.u.v. kunstwimpers)

De kosten van het werkpakket van MAC hiervan blijven exclusief voor onze studenten; € 800,90 (normale prijs: € 1330,-)

Daarnaast hebben ALLE studenten (ook wanneer men voor Make-up Studio kiest) recht op de volgende kortingen en acties:

• De (aankomende) studenten krijgen in de MAC winkels 20% korting d.m.v. de Studentcard van MAC
  • De (aankomende) studenten krijgen per 2017 tijdens de opleiding 2 unieke masterclasses voor studenten onze school in 1 van de MAC stores en krijgen dan 30% korting op de producten.
  • Tijdens de opleiding kun je door DE Visagieschool geselecteerd worden om deel te nemen aan een unieke talentenscouting bij de merken MAC Cosmetics en Make-up Studio
  • Extra trainingsmogelijkheden bij MAC Cosmetics (kosteloos)