Masterclass STAGE/ Extreme MAKE-UP

Gegeven door: Jet van Dijk

Jet van Dijk is een echte artiest! Ze staat bekend om haar spectaculaire creaties voor shows, in de DANCE-scene, festivals, EVENTS etc. De kunst is om GOED, GROOTS en SNEL te kunnen werken. Jet heeft veel speciale “trucjes” (wat men niet standaard tijdens een opleiding leert) om snel te kunnen werken. Er wordt vaak verwacht binnen een zeer korte tijd een (grote) groep artiesten te laten knallen met een spetterende creatie. Jet wil haar ervaring en kennis delen! Deze manier van werken is een groeiende trend en veel gevraagde JOB in de bovenstaande werkgebieden.

Onlangs bijgewerkt3-001

 

Opdrachtgevers Jet van Dijk: Club Air, Milkshake Festival, Dominator Festival, Amsterdam Halloween, Pacha Festival, Radio 538, Fox Channels, Q-Dance, Masters of Hardcore, Qapital, Freaqshow, Mysterious, Crazy Sexy Cool

Tijdens deze 3,5 uur durende masterclass laat Jet (in een korte tijd) meerdere extreme make-ups zien en leer je hoe je SNEL, EFFECTIEF en GROOTSE effecten kunt creëren d.m.v. van verschillende leuke “trucjes”. Vervolgens wordt er gewerkt onder haar supervisie. Er zal ook aandacht besteed worden aan PR via Social Media. 

Heb je de ambitie om OOK in deze scene te gaan werken, dan is dit het uitgelezen moment om je kunsten te vertonen. Jet is altijd op zoek naar goede professionals!

Info:

Datum: Ma. 14 Sept. 2015
Kosten: € 110,-
Tijd: 18.30-22u.
Locatie: Den Haag
Min. aantal deelnemers: 5 (max. 10)

Inschrijven? Mail ons even….

Vereiste:

Afgeronde opleiding VISAGIE