Over Ons

Er wordt vaak gezegd: “Wat een leuke school met een jong, motiverend en gezellig team!”
Het docententeam van DE Visagieschool® is zorgvuldig geselecteerd en bestaat uit meerdere freelance professionals die allen werkzaam zijn in het vak. Een aantal hiervan zijn internationaal gecertificeerd als assessor voor het VTCT. Alle docenten worden min. 1x in de 2 maanden vaktechnisch getraind door een vakdocente om zo goed bijgeschoold te blijven en volgens de laatste technieken en trends te werken.

“Wij vinden het belangrijk om met passie en plezier ons vak aan iedereen over te brengen en streven er altijd naar om een zo’n hoog mogelijke kwaliteit aan te houden. Wij nodigen u dan ook graag uit om op op de eerst volgende open dag een indruk van ons en onze school te krijgen. Wij staan met plezier klaar om al uw vragen te beantwoorden. Zie klik hier voor de datum. Wij hopen u snel te zien!”

Jolijn de Jong: Is docente, oprichtster en leidinggevende van DE Visagieschool®. Ook zelf al ruim 15 jaar werkzaam als freelance visagiste, grimeuse en hairstyliste en heeft voor verschillende media, bedrijven en particulieren gewerkt. Sinds november 2014 is zij ook internationaal gekwalificeerd assessor voor VTCT.  www.make-upteam.nl

Sascha Koninkx: Ervaren visagist en fotografe Sascha geeft het vak Visagie op onze locatie in Nijmegen. Als visagist en fotografe is zij ook actief in de wereld van commercials en modellenbureaus.

Joyce de Wit: Zelfstandig onderneemster Joyce is sinds juli 2011 visagiste en docente Visagie. Ook is ze sinds kort internationaal gekwalificeerd assessor VTCT en werkzaam voor gerenommeerd make-upmerk: MAC. Ze heeft ervaring met shows, evenementen, film en tv, bruiden, workshops en fashion- en beauty make-up. Met een Pabo achtergrond kan zij als docente prima uit de voeten.

Nanny van de Laar: Deze bedreven docente is werkzaam op onze locatie in Nijmegen er is lerares Visagie en Grime. Zij heeft in het verleden voor opdrachtgevers gewerkt als RTL, l’Oreal, Models At Work, SBS en Nickolodeon.

Vera Vermeltfoort: Deze talentvolle visagiste en hairstyliste heeft haar eigen bedrijf genaamd ‘I DO MAKEUP’. Zij werkt onder andere met bruiden, fotografen en modeketens. Sinds kort is zij ook internationaal gekwalificeerd assessor VTCT. Binnen de opleiding geeft zij les in Visagie en Hairstyling.

Jeamene Kruyt: De allround kapster is inmiddels elf jaar werkzaam bij Cosmo Hairstyling in Leiden. Zij is docent hairstyling op onze locatie in Den Haag.

Chana Mongen: Talentvol ex-studente Chana heeft in het verleden de opleiding Visagie Plus met succes afgerond. Sindsdien is zij werkzaam als docente op De Visagieschool op de locaties Den Haag, Breda en Nijmegen. Verder is Chana freelance visagiste met veel ervaring in het vakgebied.

Paul van der Wal: Docent visagie Paul heeft jarenlange werkervaring bij de grote merken als Chanel, MAC en Teeez. Hierdoor beschikt hij over een interessant netwerk. Sinds kort is hij ook internationaal gekwalificeerd assessor VTCT.

Linsey Huijbregts: Terwijl ze onze jongste docente is, is zij alles behalve onervaren. Linsey heeft een gevarieerd CV opgebouwd met klussen in de bruidsverzorging en visagie voor TV en fotoshoots. Verder geeft zij regelmatig workshops. Sinds kort is zij ook internationaal gekwalificeerd assessor VTCT. Op de Visagieschool geeft zij les in Visagie, Grime en Hairstyling.

Anoek van Nunen: De laatste aanwinst van ons docententeam, Anoek, heeft werkervaring opgedaan in de wereld van shows, commercials en fotografie. Zij was jarenlang de vaste visagiste van Caro Emerald. Sinds kort is zij internationaal gekwalificeerd assessor VTCT. Op de opleiding geeft zij les in visagie en hairstyling.

Sacha Barnard: Al sinds 2012 is Sacha de vaste fotografe binnen de opleiding. Deze zelfstandig ondernemer is inzetbaar voor product-, portret- en reportagefotografie. Ook organiseert zij via Facebook regelmatig fotoshoots met een bijzonder thema. Kijk voor meer informatie over deze fotoshoots op www.sachabarnard.nl

Eveline van Hoven: Fotografe Eveline is al vanaf dag één werkzaam op onze locatie in Nijmegen. Naast het fotograferen op school doet ze ook veel kinder- en familiefotografie. www.studio-Eveline.nl

WeCanDoItProductions: Deze organisatie is verantwoordelijk voor de tv-opnames tijdens de lessen waarbij het aanbrengen van tv- en filmmake-up aan bod komt. De filmmakers gaan tot het uiterste voor de mooiste videoproducties. WeCanDoItProductions