Opleidingen

Visagisten, hairstylisten en grimeurs  zijn onmisbaar in de wereld van modellen, fotografen, televisieproducenten, filmmakers, theatershows, beauty-EVENTS, cosmeticamerken etc.

Voor goede,, betaalbareprofessionele en INTERNATIONAAL ERKENDE beroepsopleidingen in de beauty industrie kunt u terecht bij de DE Visagieschool. DE Visagieschool onderscheidt zich o.a. door te werken op kwalitatief hoog en internationaal niveau. Uniek aan de opleidingen zijn de tips en ervaringen van de professionele en internationaal opgeleide vakdocenten, de mogelijkheid tot het uitvoeren van eventuele stage opdrachten en daardoor het opdoen van praktijkervaring. Doordat persoonlijke begeleiding bij ons hoog in het vaandel staat, bestaan de klassen uit maximaal 10 studenten. De lessen staan onder leiding van Jolijn de Jong.

werkpakket2Aanbod opleidingen:

De school is ruim 10 jaar een begrip in Nederland!

Zowel de opleiding Visagie, Visagie PLUS, Visagie ALLROUND, Visagie UPGRADE, Grime en Hairstyling zijn te volgen aan één van onze mooie en praktische ingerichte opleidingsintituuten in Amsterdan, Breda, Den Haag of Nijmegen. Deze zijn makkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer en er zijn op onze locaties ruim en gratis parkeergelegenheiden.

Wij bieden de werkpakketten aan tegen inkoopprijs, zodat de werkpakketen zeer uitgebreid kunnen zijn. Het werkpakket bestaat uit een complete set van de merken ‘MACMake-up Studio en/of Kryolan’.

Het is ook mogelijk om deze producten apart bij ons aan te schaffen. Studenten krijgen in dat geval 10% korting op de normale winkelprijzen.

Meer informatie? Klik hier om de brochure te downloaden

merken