Opleidingen

De beroepen visagist(e), grimeur, hairstylist en make-up artist worden nu óók in Nederland steeds meer een begrip in de wereld van modellen, fotografen, televisieproducenten, filmmakers, theatershows, beauty-EVENTS, cosmeticamerken etc.

Voor een goede, betaalbareprofessionele en INTERNATIONAAL ERKENDE beroepsopleidingen in dit vakgebied kunt u terecht bij de DE Visagieschool. Deze onderscheidt zich o.a. te werken op kwalitatief hoog en internationaal niveau. Uniek aan de opleidingen zijn de tips en ervaringen van de professionele en internationaal opgeleide vakdocenten en de mogelijkheid tot het uitvoeren van eventuele “stage” opdrachten en dus het opdoen van praktijkervaring. Doordat de persoonlijke begeleiding bij ons hoog in het vaandel staat, bestaan de klassen uit maximaal 10 studenten. De lessen staan onder leiding van Jolijn de Jong.

werkpakket2Aanbod opleidingen:

De school is ruim 10 jaar een begrip in Nederland!

Zowel de opleiding Visagie, Visagie PLUS, Visagie ALLROUND, Visagie UPGRADE, Grime en Hairstyling zijn te volgen aan één van onze mooie en praktische ingerichte opleidingsintituuten in Amsterdan, Breda, Den Haag of Nijmegen. Deze zijn makkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer en er zijn op onze locaties ruim en gratis parkeergelegenheiden.

Wij bieden de werkpakketten aan tegen inkoopprijs, zodat de werkpakketen zeer uitgebreid kunnen zijn.  Het werkpakket bestaat uit een complete set van de merken ‘MACMake-up Studio en/of Kryolan’.

Het is ook mogelijk om deze producten apart bij ons aan te schaffen, echter zijn dan de normale winkelprijzen actief met 10% studentenkorting.

Meer informatie? Klik hier om de brochure te downloaden

merken