Talent Class

DE Visagieschool geeft TALENT een kans!

Weet jij VEEL over make-up, voorzie jij iedereen al van een mooie make-up, wil je jezelf ontplooien en hier je beroep van maken? MAAR: Een gehele opleiding hiervoor volgen, vind je niet nodig?

Kijk dan of je in aanmerking kan komen voor onze TALENT class! Meld je aan voor onze AUDITIE dag.

visagie talent opleidingWat bieden wij in de TALENT class?

• Een exclusieve opleiding waarbij de basis minimaal is omdat je deze al beheerst.
  • Creëren van exclusieve make-ups
  • Gastlessen van toppers uit het vak van o.a.: Jet van Dijk, Tom Sebastian en Corry van der Pluijm
  • Lagere kosten
  • Professionele fotosessies t.b.v. het portfolio
  • Optioneel make-upset
  • Jobselectie door Make-Up studio
  • Voorrang op exclusieve stage opdrachten
  • Afronding d.m.v. een diploma van DE Visagieschool. Met het diploma van DE Visagieschool kun je eventueel doorstromen naar de UPGRADE en zo een internationaal erkend diploma behalen.

De TALENT class is voor zowel nieuwe studenten als voor studenten die al eerder een visagie opleiding bij ons gevolgd hebben. Het enige verschil is dat studenten die eerder bij ons een opleiding gevolgd hebben, vrijstelling hebben voor bepaalde (basis) lessen én het werkpakket.

Hoe kom je in aanmerking? Wij verwachten:

• En ZEER hoge motivatie, flexibiliteit en inzet
  • Kennis van make-up/beauty -> we kunnen met jou vlot door de basislessen heen zodat we snel kunnen gaan knallen.
  • In principe heb je 1 dag in de week les (zondag) echter verwachten wij flexibiliteit v.w.b. overige/ extra dagen en/of voor demonstraties.
  • De lessen zullen plaatsvinden op onze locatie in Amsterdam. Daar moet je dus elke week op tijd kunnen zijn mét een goed model.

Auditie dag:

Wanneer je interesse hebt in de talent class nodigen wij je graag uit voor onze auditie dag (met model).  Daarvoor kun je je aanmelden via administratie@devisagieschool.nl met 3 verschillende foto’s van je laatste visagie werk. Op basis hiervan bepalen wij of je in aanmerking komt voor onze auditie dag. Onze auditie dag zal plaatsvinden op zondag 10 juni 2018 in Amsterdam.

Talent class optie 1:

Wanneer de student eerder een opleiding heeft gevolgd bij DE Visagieschool of andere school, kan de student vrijstelling krijgen voor een aantal lessen. Ook hoeft de student geen volledig werkpakket aan te schaffen. De student krijgt wel een extra 'talent class' werksetje. In dat setje zitten producten die de student nodig heeft tijdens de lessen.

De kosten van het lesgeld zijn € 850,- (€ 300,- inschrijfkosten).

*De inschrijfkosten dienen in een keer voldaan te worden. Het lesgeld van € 850,- kan in 4 termijnen van € 212,50 voldaan worden.

Talent class optie 2 : Wanneer de student niet eerder een opleiding bij DE Visagieschool gevolgd heeft, dienen alle lessen gevolgd te worden en dient de student een werkpakket aan te schaffen.

De kosten van het lesgeld zijn € 990,- (€ 300,- inschrijfkosten).

Keuze werkpakket:

Make-Up Studio + talent class werksetje -> € 510,-

MAC -> wanneer de student voor MAC kiest, dient de student het werkpakket op te halen en te betalen bij MAC. De kosten van het MAC werkpakket zijn € 799,-. Naast het werkpakket van MAC dient de student ook het talent class setje aan te schaffen bij DE Visagieschool van € 150,-

*De inschrijfkosten dienen in een keer voldaan te worden. Het lesgeld van € 990,- kan in 4 termijnen van € 247,50 voldaan worden. Wanneer de student kiest voor een werkpakket van Make-Up Studio kan dat eventueel ook in termijnen voldaan worden.

Wanneer de student géén opleiding bij DE Visagieschool heeft gevolgd maar al wél werkzaam is als visagist, wordt er op de selectiedag gekeken naar het werkpakket en aan de hand daarvan adviseert DE Visagieschool de student voor welke optie de student het beste kan gaan.

Belasting TERUGGAVE
De Visagieschool® is INTERNATIONAAL erkend en particulier opleidingsinstituut en is CRKBO geregistreerd als professioneel opleider van beroepsopleidingen. Hierdoor wordt er geen extra 21% BTW over de opleidingskosten berekend. Het collegegeld of Rijksbijdrage dat je misschien ieder jaar aan Groningen betaalt, komt bij inschrijving aan de ons opleidingsinstituut te vervallen.

De opleidingen zijn vakopleidingen en er bestaat een mogelijkheid om een (groot) deel van de gemaakte studiekosten terug te ontvangen van de Belastingdienst. Dit is inkomensafhankelijk en per persoon verschillend. Klik hier voor meer informatie.

Wanneer je je wilt aanmelden voor de talent class dien je op zondag 10 juni beschikbaar te zijn voor de auditiedag.

Startdatum zal vanaf najaar 2018 zijn. De lesdagen zullen altijd op een zondag in Amsterdam zijn.

Vraag hier een inschrijfformulier en -voorwaarden aan.

Een vooropleiding is niet verplicht. Wél is het belangrijk dat je al enige kennis hebt van make-up. Op de auditiedag zal gekeken worden of de student over voldoende kennis beschikt.