visagie talent opleidingDE Visagieschool geeft TALENT een kans!

Weet jij VEEL over make-up, voorzie jij iedereen al van een mooie make-up, wil je jezelf ontplooien en hier je beroep van maken? MAAR: Een gehele opleiding hiervoor volgen, vind je niet nodig?

Kijk dan of je in aanmerking kan komen voor onze TALENT class! Meld je aan voor onze AUDITIE dag.

Wat bieden wij in de TALENT class?

• Een exclusieve opleiding waarbij de basis minimaal is omdat je deze al beheerst.
  • Creëren van exclusieve make-ups
  • Gastlessen van toppers uit het vak van o.a.: Jet van Dijk, Tom Sebastian en Corry van der Pluijm
  • Lagere kosten
  • Professionele fotosessies t.b.v. het portfolio
  • Optioneel make-upset
  • Jobselectie door Make-Up studio
  • Voorrang op exclusieve stage opdrachten
  • Afronding d.m.v. een diploma van DE Visagieschool. Met het diploma van DE Visagieschool kun je eventueel doorstromen naar de UPGRADE en zo een internationaal erkend diploma behalen.

De TALENT class is voor zowel nieuwe studenten als voor studenten die al eerder een visagie opleiding bij ons gevolgd hebben. Het enige verschil is dat studenten die eerder bij ons een opleiding gevolgd hebben, vrijstelling hebben voor bepaalde (basis) lessen én het werkpakket.

Hoe kom je in aanmerking? Wij verwachten:

• En ZEER hoge motivatie, flexibiliteit en inzet
  • Kennis van make-up/beauty -> we kunnen met jou vlot door de basislessen heen zodat we snel kunnen gaan knallen.
  • In principe heb je 1 dag in de week les (zondag) echter verwachten wij flexibiliteit v.w.b. overige/ extra dagen en/of voor demonstraties.
  • De lessen zullen plaatsvinden op onze locatie in Amsterdam. Daar moet je dus elke week op tijd kunnen zijn mét een goed model.

Auditie dag:

Wanneer je interesse hebt in de talent class nodigen wij je graag uit voor onze auditie dag (met model).  Daarvoor kun je je aanmelden via administratie@devisagieschool.nl met 3 verschillende foto’s van je laatste visagie werk. Op basis hiervan bepalen wij of je in aanmerking komt voor onze auditie dag. Onze auditie dag zal plaatsvinden op zaterdag 9 juni 2018 in Amsterdam.