Visagie ALLROUND

Bij de opleiding “VISAGIE ALLROUND”  gaat men 2x per week naar school.

Duur opleiding: gedurende 35 weken (70 lessen). Daarnaast loopt de student (gemiddeld) 1 dag per week stage, welke zelf in te delen zijn.

Deze opleiding is een combinatie-opleiding van de Visagie PLUS en Grime. Dit is de meest uitgebreide opleiding die men kan volgen op het gebied van make-up.

Wanneer je zo breed mogelijk inzetbaar wilt zijn als visagist(e) zijn onderdelen als hairstyling, medischcamoufleren, MEDIA make-up en airbrushen van essentieel belang.

Tijdens alle visagie opleidingen van DE Visagieschool is het mogelijk om je (kosteloos) in te schrijven voor masterclasses/workshops bij MAC cosmetics.

Deze opleiding wordt vanaf schooljaar 2015 afgesloten met  INTERNATIONAAL erkende praktijkexamen. Bij goed resultaat ontvangt men een internationaal erkend VTCT diploma (VTCT Level 3 Diploma in fashion, theatre and media hair and make-up studies) én een grime diploma van DE Visagieschool.

Twijfel je nog om de opleiding visagie allround te volgen? Schrijf je in voor een proefles en ontdek of hier jouw passie ligt!

Tot 52% korting op je opleiding, afhankelijk van je inkomen. Doe eenmaal per jaar belastingaangifte. Je kunt dan studiekosten aftrekken. Hierdoor krijg je vaak tot €1250,- terug.

• Inhoud lessen

VISAGIE lessen:
    Materiaal-, produktenkennis
    Kleurenkennis
    Gezichtsvormen, oogvormen,
    Cosmetische CAMOUFLAGE
    Huidverzorging
    Wenkbrauwen & lippen herkennen en corrigeren
    Accentueren en camoufleren
    Epileren (basis)
    Moodboards & Facecharts ontwerpen
    Wimpers, wimperstukjes en eyeliners zetten.
    Verschillende oogmake-up technieken.
    Gezichtscorrecties (shapen en highlighten e.d.)
    Fantasie make-up met glitters en glans.
    Make-up voor: overdag, avond/feest, bruids, glamour, fantasie, catwalk, naturel-look, (hd)televisie (les = incl. opnames), theater, zwart/wit fotografie, bril en lenzen, oudere huid, getinte huid, trendy, mannen, travestie, flowerpower, jaren ’20/’30 make-up en smokey eyes
    Make-up advies/instructies geven
    Fotografie- belichtings technieken.
    Commerciéle en pr technieken
    Werken aan een (basis) portfolio, welke na afloop van de opleiding digitaal worden ontvangen door de fotografe.

AIRBRUSHEN

HAIRSTYLING: krullen, stijlen, vlechten, opsteken, touperen, klassieke opsteekkapsels, bridal, met pruiken on stage werken etc.

MEDIA make-up: wonden maken, baarden en snorren plakken, ouder maken

GRIME lessen:
    Typenleer
    Anatomie, gezichtsveranderingen
    Crème en watermake-up
    Theatermake-up, revuemake-up
    Operamake-up / balletmake-up
    Baarden, snorren, bakkebaarden plakken
    Brand- en snijwonden
    Blaren
    Wratten en blauw oog maken
    Dieren- en fantasiegrime
    Kinder-, carnavals- en rassengrime
    Sint en Piet
    Latex (rubber) neuzen en ouder maken
    Zwervers
    Geisha’s
    Monsters
    Dracula
    Heksen
    Clowns
    Fantasiepruik
    Kaalkoppen
    Trollen, Sciense Fiction
    AIRBRUSH technieken
    GRIME
    Werken aan een portfolio, welke na afloop van de opleiding digitaal worden ontvangen door de fotografe.

• Aanbod werkzaamheden

Allround en INTERNATIONAAL (media) MAKE-UP ARTIST/ HAIRSTYLIST/GRIMEUR voor o.a.:

TV producties
    FILM producties
    THEATER producties
    (Kinder- en bedrijfs)EVENTS
    Attractieparken
    PartyEVENTS
    Carnaval
    Bruiden
    Fotografie
    Mode- en muziekindustrie
    Reclame (Bedrijfs)Evenementen
    Verzorging van workshops
    COSMETICA merken

• Kosten 2019

Keuze 1: Make-up Studio – lesgeld: € 630,- * (10x)

(incl. werkpakketten van Make-up Studio, omzetbelasting, examenkosten, digitale foto’s fotografe)
    *De maandelijkse kosten gaan in vanaf de startmaand van de opleiding en zijn excl. de eenmalige inschrijfkosten van € 300,- Bij volledige betaling in 1x (inschrijfkosten en alle maandelijkse termijnen) 5% korting op het lesgeld (niet geldig in combinatie met andere kortingsacties)!

Keuze 2: MAC (Cosmetics) – lesgeld: € 594,-* (10x)

(excl. werkpakket van MAC en incl. omzetbelasting, examenkosten, digitale foto’s fotografe) LET OP! Excl. werkpakket van MAC (Cosmetics). De betaling en afhaling hiervan gaat via de MAC – store. Kosten: € 802,-

De opleidingen zijn vakopleidingen en er bestaat een mogelijkheid om een (groot) deel van de gemaakte studiekosten terug te ontvangen van de Belastingdienst. Dit is inkomensafhankelijk en per persoon verschillend. Klik

• Startdata 2019

Locatie Amsterdam:

• Di. 15 & wo. 16 jan. 2019 (35x)* –> nog 10 plaatsen vrij
    • Do. 12 en wo. 11 sept. 2019 (35x)* -> nog 10 plaatsen vrij

Locatie Den Haag:

• Wo. 16 en vrij 18 jan. 2019 (35x)* –> nog 10  plaatsen vrij
    • Di. 10 en vrij. 13 sept. 2019 (35x)* -> nog 10  plaatsen vrij

Locatie Nijmegen:

• Wo. 16 en do. 17 jan. 2019 (35x)* –> nog 10 plaatsen vrij
    • Wo. 11 en ma. 9 sept. 2019 (35x)* -> nog 10 plaatsen vrij

Locatie Breda:

• Di. 15 en woe. 16 jan. 2019  (35x)* –> nog 10  plaatsen vrij
    • Di. 10 en do. 12 sept. 2019 (35x)* ->  nog  10 plaatsen vrij

*voor tijden zie startdata visagiePLUS en grime

Vraag hier een inschrijfformulier en -voorwaarden aan. Twijfel je nog om de opleiding visagie te volgen? Schrijf je in voor een proefles en ontdek waar jouw passie ligt!

• Diploma

VTCT Level 3 Diploma