Visagie ALLROUND

Bij de opleiding “VISAGIE ALLROUND” ga je 2x per week naar school gedurende 35 lesweken (70 lessen). Deze opleiding is een combinatie opleiding van de Visagie PLUS en Grime. Dit is de meest uitgebreide opleiding die men kan volgen op het gebied van visagie.

Ook hairstyling, cosmetisch camoufleren, digitaal portfolio-opbouw, MEDIA make-up en airbrushen zijn integrale onderdelen van deze opleiding, om als allround visagist(e) zo breed mogelijk inzetbaar te zijn.

Bij deze opleiding wordt er van de student(e) verwacht min. 1 dag per week stage te lopen.

Deze opleiding wordt vanaf schooljaar 2015 afgesloten met  INTERNATIONAAL erkende praktijkexamens en bij goed resultaat ontvangt met een erkend diploma (binnen- en buitenland).

VISAGIE lessen:
Materiaal-, produktenkennis
Kleurenkennis
Gezichtsvormen, oogvormen,
Cosmetische CAMOUFLAGE
Huidverzorging
Wenkbrauwen & lippen herkennen en corrigeren
Accentueren en camoufleren
Epileren (basis)
Moodboards & Facecharts ontwerpen
Wimpers, wimperstukjes en eyeliners zetten.
Verschillende oogmake-up technieken.
Gezichtscorrecties (shapen en highlighten e.d.)
Fantasie make-up met glitters en glans.
Make-up voor: overdag, avond/feest, bruids, glamour, fantasie, catwalk, naturel-look, (hd)televisie (les = incl. opnames), theater, zwart/wit fotografie, bril en lenzen, oudere huid, getinte huid, trendy, mannen, travestie, flowerpower, jaren ’20/’30 make-up en smokey eyes
Make-up advies/instructies geven
Fotografie- belichtings technieken.
Commerciéle en pr technieken
Werken aan een (basis) portfolio, welke na afloop van de opleiding digitaal worden ontvangen door de fotografe.

AIRBRUSHEN

HAIRSTYLING: krullen, stijlen, vlechten, opsteken, touperen, klassieke opsteekkapsels, bridal, met pruiken on stage werken etc.

MEDIA make-up: wonden maken, baarden en snorren plakken, ouder maken

GRIME lessen:
Typenleer
Anatomie, gezichtsveranderingen
Crème en watermake-up
Theatermake-up, revuemake-up
Operamake-up / balletmake-up
Baarden, snorren, bakkebaarden plakken
Brand- en snijwonden
Blaren
Wratten en blauw oog maken
Dieren- en fantasiegrime
Kinder-, carnavals- en rassengrime
Sint en Piet
Latex (rubber) neuzen en ouder maken
Zwervers
Geisha’s
Monsters
Dracula
Heksen
Clowns
Fantasiepruik
Kaalkoppen
Trollen, Sciense Fiction
AIRBRUSH technieken
GRIME
Werken aan een portfolio, welke na afloop van de opleiding digitaal worden ontvangen door de fotografe.

Allround en INTERNATIONAAL (media) MAKE-UP ARTIST/ HAIRSTYLIST/GRIMEUR voor o.a.:

TV producties
FILM producties
THEATER producties
(Kinder- en bedrijfs)EVENTS
Attractieparken
PartyEVENTS
Carnaval
Bruiden
Fotografie
Mode- en muziekindustrie
Reclame (Bedrijfs)Evenementen
Verzorging van workshops
COSMETICA merken

Keuze 1: Make-up Studio - lesgeld: € 728,13 * (8x)
(incl. werkpakketten van Kryolan, Make-up Studio en Dinair, omzetbelasting, examenkosten, digitale foto's fotografe)
*De maandelijkse kosten gaan in vanaf de startmaand van de opleiding en zijn excl. de eenmalige inschrijfkosten van € 300,- Bij volledige betaling in 1x (inschrijfkosten en alle maandelijkse termijnen) 5% korting op het lesgeld!
Keuze 2: MAC (Cosmetics) - lesgeld: € 665,63 * (8x)
(incl. werkpakket van Kryolan en Dinair !!EXCL. werkpakket MAC!! incl. omzetbelasting, examenkosten, digitale foto's fotografe) LET OP! Excl. werkpakket van MAC (Cosmetics). De betaling en afhaling hiervan gaat via de MAC - store. Kosten: € 802,-
* De maandelijkse kosten gaan in vanaf de startmaand van de opleiding en zijn excl. de eenmalige inschrijfkosten van € 300,- Bij volledige betaling in 1x (inschrijfkosten en alle maandelijkse termijnen) 5% korting op het lesgeld!

(incl. BTW en GRATIS trolley t.w.v. € 80,-)

Belasting TERUGGAVE

De opleidingen zijn vakopleidingen en er bestaat een mogelijkheid om een (groot) deel van de gemaakte studiekosten terug te ontvangen van de Belastingdienst. Dit is inkomensafhankelijk en per persoon verschillend. Klik op onderstaande link voor meer informatie.

Locatie Amsterdam:

Ma. 11 Sept. 2017 van 11u-14.30u (70x) --> nog 7 plaatsen vrij!
(vaste schooldagen zijn: maandag en dinsdag

Locatie Breda:

Di. 12 Sept. 2017 van 11u-14.30u (70x) --> nog 4 plaatsen vrij!
(vaste schooldagen zijn: dinsdag en donderdag (do. = 13u-16.30u)

Locatie Den Haag

Di. 12 Sept. 2017 van 11u-14.30u (70x) --> nog 0 plaatsen vrij!
(vaste schooldagen zijn: dinsdag en vrijdag (9u)
Do. 14 Sept. 2017 van 11u-14.30u (70x) --> nog 6 plaatsen vrij!
(vaste schooldagen zijn: donderdag en vrijdag (13u)

Locatie Nijmegen

Ma. 11 Sept. 2017 van 13u-16.30u (70x) --> nog 3 plaats(en) vrij!
(vaste schooldagen zijn: maandag en woensdag)

Vraag hier een inschrijfformulier en -voorwaarden aan.

VTCT Level 3 Diploma

Theatrical, Special Effects and Hair and Media Make-Up