Visagie ALLROUND

De opleiding “VISAGIE ALLROUND” ga wordt 2x per week gegeven.

Duur opleiding: gedurende 35 weken ga je 2 keer per week naar school (70 lessen). Daarnaast loopt de student (gemiddeld) 1 dag per week stage.

Deze opleiding is een combinatie opleiding van de Visagie PLUS en Grime. Dit is de meest uitgebreide opleiding die men kan volgen op het gebied van make-up.

Wanneer je zo breed mogelijk inzetbaar wilt zijn als visagist(e) zijn onderdelen als hairstyling, medisch camoufleren, MEDIA make-up en airbrushen van essentieel belang.

Tijdens alle visagie opleidingen van DE Visagieschool is het mogelijk om je (kosteloos) in te schrijven voor masterclasses/workshops bij MAC cosmetics.

Deze opleiding wordt vanaf schooljaar 2015 afgesloten met  INTERNATIONAAL erkende praktijkexamen. Bij goed resultaat ontvangt men een internationaal erkend VTCT diploma (VTCT Level 3 Diploma in fashion, theatre and media hair and make-up studies) én een grime diploma van DE Visagieschool.

Twijfel je nog om de opleiding visagie allround te volgen? Schrijf je in voor een proefles en ontdek waar jouw passie ligt!

VISAGIE lessen:
Materiaal-, produktenkennis
Kleurenkennis
Gezichtsvormen, oogvormen,
Cosmetische CAMOUFLAGE
Huidverzorging
Wenkbrauwen & lippen herkennen en corrigeren
Accentueren en camoufleren
Epileren (basis)
Moodboards & Facecharts ontwerpen
Wimpers, wimperstukjes en eyeliners zetten.
Verschillende oogmake-up technieken.
Gezichtscorrecties (shapen en highlighten e.d.)
Fantasie make-up met glitters en glans.
Make-up voor: overdag, avond/feest, bruids, glamour, fantasie, catwalk, naturel-look, (hd)televisie (les = incl. opnames), theater, zwart/wit fotografie, bril en lenzen, oudere huid, getinte huid, trendy, mannen, travestie, flowerpower, jaren ’20/’30 make-up en smokey eyes
Make-up advies/instructies geven
Fotografie- belichtings technieken.
Commerciéle en pr technieken
Werken aan een (basis) portfolio, welke na afloop van de opleiding digitaal worden ontvangen door de fotografe.

AIRBRUSHEN

HAIRSTYLING: krullen, stijlen, vlechten, opsteken, touperen, klassieke opsteekkapsels, bridal, met pruiken on stage werken etc.

MEDIA make-up: wonden maken, baarden en snorren plakken, ouder maken

GRIME lessen:
Typenleer
Anatomie, gezichtsveranderingen
Crème en watermake-up
Theatermake-up, revuemake-up
Operamake-up / balletmake-up
Baarden, snorren, bakkebaarden plakken
Brand- en snijwonden
Blaren
Wratten en blauw oog maken
Dieren- en fantasiegrime
Kinder-, carnavals- en rassengrime
Sint en Piet
Latex (rubber) neuzen en ouder maken
Zwervers
Geisha’s
Monsters
Dracula
Heksen
Clowns
Fantasiepruik
Kaalkoppen
Trollen, Sciense Fiction
AIRBRUSH technieken
GRIME
Werken aan een portfolio, welke na afloop van de opleiding digitaal worden ontvangen door de fotografe.

Allround en INTERNATIONAAL (media) MAKE-UP ARTIST/ HAIRSTYLIST/GRIMEUR voor o.a.:

TV producties
FILM producties
THEATER producties
(Kinder- en bedrijfs)EVENTS
Attractieparken
PartyEVENTS
Carnaval
Bruiden
Fotografie
Mode- en muziekindustrie
Reclame (Bedrijfs)Evenementen
Verzorging van workshops
COSMETICA merken

Keuze 1: Make-up Studio - lesgeld: € 713,75 * (8x)
(incl. werkpakketten van Kryolan, Make-up Studio en Dinair, omzetbelasting, examenkosten, digitale foto's fotografe)
*De maandelijkse kosten gaan in vanaf de startmaand van de opleiding en zijn excl. de eenmalige inschrijfkosten van € 300,- Bij volledige betaling in 1x (inschrijfkosten en alle maandelijkse termijnen) 5% korting op het lesgeld (niet geldig in combinatie met andere kortingsacties)!
Keuze 2: MAC (Cosmetics) - lesgeld: € 668,75 * (8x)
(incl. werkpakket van Kryolan en Dinair !!EXCL. werkpakket MAC!! incl. omzetbelasting, examenkosten, digitale foto's fotografe) LET OP! Excl. werkpakket van MAC (Cosmetics). De betaling en afhaling hiervan gaat via de MAC - store. Kosten: € 799,-
* De maandelijkse kosten gaan in vanaf de startmaand van de opleiding en zijn excl. de eenmalige inschrijfkosten van € 300,- Bij volledige betaling in 1x (inschrijfkosten en alle maandelijkse termijnen) 5% korting op het lesgeld (niet geldig in combinatie met andere kortingsacties)!

(incl. BTW en GRATIS trolley t.w.v. € 80,-)

Twijfel je nog om de opleiding visagie te volgen? Schrijf je in voor een proefles en ontdek waar jouw passie ligt!

Belasting TERUGGAVE

De opleidingen zijn vakopleidingen en er bestaat een mogelijkheid om een (groot) deel van de gemaakte studiekosten terug te ontvangen van de Belastingdienst. Dit is inkomensafhankelijk en per persoon verschillend. Klik op onderstaande link voor meer informatie.

Locatie Amsterdam:

Do 13 & ma 10 Sep. ‘18 (9-14u) (70x) tijden onder voorbehoud --> nog 3 plaatsen vrij!
(vaste schooldagen zijn: maandag en donderdag)

Locatie Breda:

Di 11 & do. 13 Sep. ‘18 (9-14u) (70x) tijden onder voorbehoud --> nog 5 plaatsen vrij!
(vaste schooldagen zijn: dinsdag en donderdag)

Locatie Den Haag

Do 13 & vrij. 14 Sep. ‘18 (9-14u) (70x) tijden onder voorbehoud --> nog 6 plaatsen vrij!
(vaste schooldagen zijn: donderdag en vrijdag)

Locatie Nijmegen

Ma 10 & wo 12 Sep. ‘18 (9-14u) (70x) tijden onder voorbehoud --> nog 4 plaats(en) vrij!
(vaste schooldagen zijn: maandag en woensdag)

Vraag hier een inschrijfformulier en -voorwaarden aan.

VTCT Level 3 Diploma

Theatrical, Special Effects and Hair and Media Make-Up