Visagie PLUS

De opleiding “VISAGIE PLUS” wordt op één dag/avond gegeven.

Duur van de opleiding: 35 weken.

Je bouwt tijdens de opleiding een portfolio op.

Zie startdata voor de actuele planning.

Wanneer je zo breed mogelijk inzetbaar wilt zijn als visagist(e) zijn onderdelen als hairstyling, medisch camoufleren, MEDIA make-up en airbrushen van essentieel belang.

Tijdens alle visagie opleidingen van DE Visagieschool is het mogelijk om je (kosteloos) in te schrijven voor masterclasses/ workshops bij MAC cosmetics.

Deze opleiding wordt vanaf schooljaar 2015 afgesloten met INTERNATIONAAL erkende praktijkexamens en bij goed resultaat ontvangt men een internationaal erkend VTCT diploma (VTCT Level 3 Diploma in fashion, theatre and media hair and make-up studies).

Twijfel je nog om de opleiding visagie PLUS te volgen? Schrijf je in voor een proefles en ontdek waar jouw passie ligt!

Tot 52% korting op je opleiding, afhankelijk van je inkomen. Doe eenmaal per jaar belastingaangifte. Je kunt dan studiekosten aftrekken. Hierdoor krijg je vaak tot €1250,- terug. Let op: twijfel je om een opleiding te volgen? Doe het nu! Vanaf 2019 vervalt deze regeling.

KLIK HIER voor de startdata 2019!                                  KLIK HIER voor kosten overzicht 2019!

• Cosmetische CAMOUFLAGE
  • Huidverzorging
  • Moodboards & Facecharts ontwerpen
  • Verschillende oogmake-up technieken.
  • Gezichtscorrecties (shapen en highlighten e.d.)
  • Fantasie make-up met glitters en glans.
  • Make-up voor: overdag, avond/feest, bruids, glamour, fantasie, catwalk, naturel-look, (hd)televisie (les = incl. opnames), theater, zwart/wit fotografie, bril en lenzen, oudere huid, getinte huid, trendy, mannen, travestie, flowerpower, jaren ’20/’30 make-up en smokey eyes
  • Make-up advies/instructies geven
  • Fotografie- belichtings technieken.
  • Commerciéle en pr technieken
  • Werken aan een (basis) portfolio, welke als examenonderdeel wordt beoordeeld.
  • AIRBRUSHEN
  • HAIRSTYLING: krullen, stijlen, vlechten, opsteken, touperen, klassieke opsteekkapsels, bridal, met pruiken on stage werken etc.
  • MEDIA make-up: wonden maken, baarden en snorren plakken, ouder maken,

+ 1 Student Lab van MAC Cosmetics*
+ 2 Masterclasses van MAC Cosmetics*
* Aan te melden via DE Visagieschool tijdens de opleiding.

Allround en INTERNATIONAAL (media) MAKE-UP ARTIST/ HAIRSTYLIST (MUAH) voor o.a.TV producties

• FILM producties
  • TV producties
  • (Kinder- en bedrijfs)EVENTS
  • Workshops
  • PartyEVENTS
  • Reclame (Bedrijfs)Evenementen
  • Demonstraties
  • COSMETICA merken

Keuze 1: Make-up Studio - lesgeld: € 558,33 * (6x)
(incl. werkpakketten van Make-up Studio en Dinair, omzetbelasting, examenkosten, digitale foto's fotografe)
*De maandelijkse kosten gaan in vanaf de startmaand van de opleiding en zijn excl. de eenmalige inschrijfkosten van € 300,- Bij volledige betaling in 1x (inschrijfkosten en alle maandelijkse termijnen) 5% korting op het lesgeld (niet geldig in combinatie met andere kortingsacties)!
Keuze 2: MAC (Cosmetics) - lesgeld: € 498,33 * (6x)
(incl. werkpakket van Dinair !!EXCL. MAC!! incl. omzetbelasting, examenkosten, digitale foto's fotografe) LET OP! Excl. werkpakket van MAC (Cosmetics). De betaling en afhaling hiervan gaat via de MAC - store. Kosten: € 802,-

LET OP! Als je inschrijft in de periode tussen 11 Sept en 30 Sept 2018 profiteer je bovendien van 25% last minute korting.

Twijfel je nog om de opleiding visagie te volgen? Schrijf je in voor een proefles en ontdek waar jouw passie ligt!

Belasting TERUGGAVE

De opleidingen zijn vakopleidingen en er bestaat een mogelijkheid om een (groot) deel van de gemaakte studiekosten terug te ontvangen van de Belastingdienst. Dit is inkomensafhankelijk en per persoon verschillend. Klik op onderstaande link voor meer informatie.

Locatie Amsterdam

• Do. 4 okt. 2018 (18.30u-22u) (35x) --> nog   5  plaatsten vrij!
  • Woe. 12 Sep. 2018 (13.00-16.30) (35x) --> nog   0  plaatsten vrij!
  • Di. 2 okt. 2018 (13.00-16.30) (35x) --> nog 6 plaatsten vrij!
  • Woe. 7 nov. 2018 (18.30-22.00) (35x) --> nog 8 plaatsten vrij!

Locatie Breda

• Do. 13 Sep. 2018 (13u-16.30u) (35x) --> nog 2  plaatsten vrij!
  • Do. 15 nov. 2018 (9.00-12.30) (35x) --> nog 7 plaatsten vrij!
  • Do. 13 Sep. 2018 (18.30-22u.) (35x) --> nog 0  plaatsten vrij!
  • Ma. 1 okt. 2018 (18.30-22u.) (35x) --> nog 7  plaatsten vrij!

Locatie Den Haag

• Di. 11 Sep. 2018 (10.30u-14u) 35x --> nog 0  plaatsten vrij!
  • Di. 2 okt. 2018 (18.30-22.00) 35x --> nog 5 plaatsten vrij!
  • Do. 13 Sep. 2018 (10.30u-14u) 35x --> nog 0 plaatsten vrij!
  • Wo. 7 nov. 2018 (18.30-22u.) (35x) --> nog 7  plaatsten vrij!
  • Ma. 1 okt. 2018 (13.00-16.30) (35x) --> nog 7 plaatsten vrij!

Locatie Nijmegen

• Ma. 10 Sep. 2018 (13u-16.30u) (35x) --> nog   0  plaatsten vrij!
  • Ma. 10 Sep. 2018 (18.30-22u.) (35x) --> nog   0  plaatsten vrij!
  • Di. 23 okt. 2018 (13u-16.30u) (35x) --> nog 8 plaatsten vrij!

Vraag hier een inschrijfformulier en -voorwaarden aan.

VTCT Level 3 Diploma

Fashion, Theatre and Media Hair and Make-Up Studies