Visagie PLUS

De allround opleiding “VISAGIE PLUS” wordt op verschillende dagen en/ of avonden gegeven. Deze duurt 35 weken en is één dag/ avond per week les.

Ook hairstyling, cosmetisch camoufleren, digitaal portfolio-opbouw, MEDIA make-up en airbrushen zijn integrale onderdelen van deze opleiding, om als allround visagist(e) zo breed mogelijk als Make-up artist inzetbaar te zijn.

Deze opleiding wordt vanaf schooljaar 2015 afgesloten met INTERNATIONAAL erkende praktijkexamens en bij goed resultaat ontvangt met een erkend diploma (binnen- en buitenland).

• Cosmetische CAMOUFLAGE
  • Huidverzorging
  • Moodboards & Facecharts ontwerpen
  • Verschillende oogmake-up technieken.
  • Gezichtscorrecties (shapen en highlighten e.d.)
  • Fantasie make-up met glitters en glans.
  • Make-up voor: overdag, avond/feest, bruids, glamour, fantasie, catwalk, naturel-look, (hd)televisie (les = incl. opnames), theater, zwart/wit fotografie, bril en lenzen, oudere huid, getinte huid, trendy, mannen, travestie, flowerpower, jaren ’20/’30 make-up en smokey eyes
  • Make-up advies/instructies geven
  • Fotografie- belichtings technieken.
  • Commerciéle en pr technieken
  • Werken aan een (basis) portfolio, welke na afloop van de opleiding digitaal worden ontvangen door de fotografe.
  • AIRBRUSHEN
  • HAIRSTYLING: krullen, stijlen, vlechten, opsteken, touperen, klassieke opsteekkapsels, bridal, met pruiken on stage werken etc.
  • MEDIA make-up: wonden maken, baarden en snorren plakken, ouder maken,

Allround en INTERNATIONAAL (media) MAKE-UP ARTIST/ HAIRSTYLIST (MUAH) voor o.a.TV producties

• FILM producties
  • TV producties
  • (Kinder- en bedrijfs)EVENTS
  • Workshops
  • PartyEVENTS
  • Reclame (Bedrijfs)Evenementen
  • Demonstraties
  • COSMETICA merken

Keuze 1: Make-up Studio - lesgeld: € 535,15 * (6x)
(incl. werkpakketten van Make-up Studio en Dinair, omzetbelasting, examenkosten, digitale foto's fotografe)
*De maandelijkse kosten gaan in vanaf de startmaand van de opleiding en zijn excl. de eenmalige inschrijfkosten van € 300,- Bij volledige betaling in 1x (inschrijfkosten en alle maandelijkse termijnen) 5% korting op het lesgeld!
Keuze 2: MAC (Cosmetics) - lesgeld: € 452,50 * (6x)
(incl. werkpakket van Dinair !!EXCL. MAC!! incl. omzetbelasting, examenkosten, digitale foto's fotografe) LET OP! Excl. werkpakket van MAC (Cosmetics). De betaling en afhaling hiervan gaat via de MAC - store. Kosten: € 802,-

Belasting TERUGGAVE

De opleidingen zijn vakopleidingen en er bestaat een mogelijkheid om een (groot) deel van de gemaakte studiekosten terug te ontvangen van de Belastingdienst. Dit is inkomensafhankelijk en per persoon verschillend. Klik op onderstaande link voor meer informatie.

Locatie Amsterdam

• Di. 3 Okt. 2017 van 18.30u-22u (35x) --> nog   7  plaatsten vrij!
  • Di. 3 Okt. 2017 van 13u-16.30u (35x) --> nog   5  plaatsten vrij!

Locatie Breda

• Ma. 9 Okt. 2017 van 18.30u-22u (35x) --> nog 7  plaatsten vrij!

Locatie Den Haag

• Wo. 4 Okt. 2017 van 18.30u-22u (35x) --> nog 6  plaatsten vrij!
    Ma. 13 Nov. 2017 van 18.30u-22u (35x) --> nog   10  plaatsten vrij!

Locatie Nijmegen

• Di. 12 Sept. 2017 van 13u-17u (35x) --> nog   8  plaatsten vrij!

Vraag hier een inschrijfformulier en -voorwaarden aan.

VTCT Level 3 Diploma

Fashion, Theatre and Media Hair and Make-Up Studies