Visagie Upgrade

De vervolg opleiding “Visagie UPGRADE” is een minimaal 6 daags vervolgtraject (incl. AIRBRUSHEN). Dit vervolgtraject is speciaal opgezet voor visagisten die al een diploma hebben. D.m.v. de visagie UPGRADE is het makkelijker om werkzaamheden uit te breiden, om internationaal aan de slag te gaan én een waardevolle erkenning te krijgen.

Ook hairstyling en airbrush zijn van essentieel belang wanneer je inzetbaar wilt zijn als allround visagist.

Tijdens alle visagie opleidingen van DE Visagieschool is het mogelijk om je (kosteloos) in te schrijven voor masterclasses/workshops bij MAC cosmetics.

Deze opleiding wordt vanaf schooljaar 2015 afgesloten met INTERNATIONAAL erkende praktijkexamens en bij goed resultaat ontvangt men een internationaal erkend diploma (VTCT Level 3 Diploma in fashion, theatre and media hair and make-up studies).

De minimale vereisten om deel te kunnen nemen aan deze unieke vervolgopleiding:

• In het bezit zijn van een visagiediploma verkregen via onze school. Indien dit via een ander opleidingsinstituut is verkregen, zullen wij tijdens de kosteloze TEST  bepalen of het niveau voldoende is om aan deze opleiding deel te nemen.
  • Flexibiliteit.  Omdat per student een speciaal en individueel plan wordt opgesteld, kan het zijn dat je niet altijd les hebt op dezelfde dag of in met dezelfde studenten.  Houd er rekening mee dat de duur van de opleiding ongeveer 6 maanden kan zijn. Dit hangt af van de planning.

Er is een optionele keuze om een werkpakket hierbij aan te schaffen. Dit is dus NIET verplicht. Deze bestaat uit; AirbrushKIT, Airbrushmake-up, grime- en camouflage producten

Overzicht van de minimale inhoud Visagie Upgrade 1

• INTAKE
  • 2 AIRBRUSH lessen
  • 2 Mediamake-up lessen (wonden en ouder maken/ baarden en snorren plakken)
  • 1 Cosmetische camouflageles
  • 1 Huidverzorgingles
  • Internationale testen & examens
  • Afronding UPGRADE (assessmentboek inleveren)

Overzicht van de minimale inhoud Visagie Upgrade 2:

• Bovenstaande units (UPGRADE 1)
  • HAIRSTYLING  technieken (5 lessen, in te plannen door de school -in overleg)

Lesgeld UPGRADE 1:  € 700,- * (incl. omzetbelasting, examenkosten en internationale registratie)

Lesgeld UPGRADE 2 : € 950,- * (incl. omzetbelasting, examenkosten en internationale registratie)

* Eerste betaling van € 300,-, daarna 1 termijnen van € 400,-/ + eventueel werkpakket / * Bij volledige betaling 5% korting op het lesgeld!

(optioneel) Werkpakket:  € 450,- (incl. BTW) - Bestaande uit; AirbrushKIT, Airbrushmake-up, grime- en camouflage producten

Belasting TERUGGAVE
De Visagieschool® is INTERNATIONAAL erkend en particulier opleidingsinstituut en is CRKBO geregistreerd als professioneel opleider van beroepsopleidingen. Hierdoor wordt er geen extra 21% BTW over de opleidingskosten berekend. Het collegegeld of Rijksbijdrage dat je misschien ieder jaar aan Groningen betaalt, komt bij inschrijving aan de ons opleidingsinstituut te vervallen.

De opleidingen zijn vakopleidingen en er bestaat een mogelijkheid om een (groot) deel van de gemaakte studiekosten terug te ontvangen van de Belastingdienst. Dit is inkomensafhankelijk en per persoon verschillend. Klik hier voor meer informatie.

Voor de opleiding UPGRADE wordt individueel bekeken WANNEER en WELK programma er wordt opgesteld.

Na inschrijving zal er een INTAKE plaats vinden, waarin alle data en tijden in overleg worden vastgesteld.

Houd rekening met het volgende aantal lessen:

UPGRADE 1: 6-8 data
UPGRADE 1: 11-13 data

Vraag hier een inschrijfformulier en -voorwaarden aan.

UPGRADE 1: Afgeronde opleiding VISAGIE en HAIRSTLING (andere school ook mogelijk, het niveau van de student wordt wel eerst getoetst d.m.v. een intake/portfoliobeoordeling o.i.d.)

UPGRADE 2: Afgeronde opleiding VISAGIE (andere school ook mogelijk, het niveau van de student wordt wel eerst getoetst d.m.v. een intake/portfoliobeoordeling o.i.d.)