Visagie Upgrade

De vervolg opleiding “Visagie UPGRADE” is een minimaal 6 daags vervolgtraject (incl. AIRBRUSHEN) op een al eerdere met succes afgeronde opleiding visagie. Deze is speciaal opgezet om de al afgestudeerde visagisten de mogelijkheid te bieden om hun werkzaamheden makkelijker zowel in het binnenland als naar het buitenland toe uit te breiden EN een waardevolle erkenning krijgen.

Ook hairstyling en airbrush is must voor deze opleiding, om als allround visagist(e) zo breed mogelijk inzetbaar te zijn.

Deze opleiding wordt vanaf schooljaar 2015 afgesloten met INTERNATIONAAL erkende praktijkexamens en bij goed resultaat ontvangt men een erkend diploma (binnen- en buitenland).

De minimale vereisten om deel te kunnen nemen aan deze unieke vervolgopleiding visagie UPGRADE is,  het in bezit zijn van een visagiediploma verkregen via onze school. Indien dit via een ander opleidingsinstituut is verkregen, zullen wij tijdens de kosteloze TEST  bepalen of het niveau voldoende is om aan deze opleiding deel te nemen.
Enige flexibiliteit is ook vereist, omdat per student een speciaal en individueel plan wordt opgesteld. Dit kan afwijken van de voorbeeld planning. Houd er rekening mee dat de duur van de opleiding ongeveer 6 maanden kan zijn. Dit hangt af van de planning.

Er is een optionele keuze om een werkpakket hierbij aan te schaffen. Dit is dus NIET verplicht. Deze bestaat uit; AirbrushKIT, Airbrushmake-up, grime- en camouflage producten

Overzicht van de minimale inhoud Visagie Upgrade 1

• INTAKE
  • 2 AIRBRUSH lessen
  • 2 Mediamake-up lessen (wonden en ouder maken/ baarden en snorren plakken)
  • 1 Cosmetische camouflageles
  • 1 Huidverzorgingles
  • Internationale testen & examens
  • Afronding UPGRADE (assessmentboek inleveren)

Overzicht van de minimale inhoud Visagie Upgrade 2:

• Bovenstaande units (UPGRADE 1)
  • HAIRSTYLING  technieken (5 lessen, in te plannen door de school -in overleg)

Lesgeld UPGRADE 1:  € 700,- * (incl. omzetbelasting, examenkosten en internationale registratie)

Lesgeld UPGRADE 2 : € 950,- * (incl. omzetbelasting, examenkosten en internationale registratie)

* Eerste betaling van € 300,-, daarna 1 termijnen van € 400,-/ + eventueel werkpakket / * Bij volledige betaling 5% korting op het lesgeld!

(optioneel) Werkpakket:  € 450,- (incl. BTW) - Bestaande uit; AirbrushKIT, Airbrushmake-up, grime- en camouflage producten

Belasting TERUGGAVE
De Haagse & Brabantse Visagieschool® is INTERNATIONAAL erkend en particulier opleidingsinstituut en is CRKBO geregistreerd als professioneel opleider van beroepsopleidingen. Hierdoor wordt er geen extra 21% BTW over de opleidingskosten berekend. Het collegegeld of Rijksbijdrage dat je misschien ieder jaar aan Groningen betaalt, komt bij inschrijving aan de ons opleidingsinstituut te vervallen.

De opleidingen zijn vakopleidingen en er bestaat een mogelijkheid om een (groot) deel van de gemaakte studiekosten terug te ontvangen van de Belastingdienst. Dit is inkomensafhankelijk en per persoon verschillend. Klik hier voor meer informatie.

Voor de opleiding UPGRADE wordt individueel bekeken WANNEER en WELK programma er wordt opgesteld.

Na inschrijving zal er een INTAKE plaats vinden, waarin alle data en tijden in overleg worden vastgesteld.

Houd rekening met het volgende aantal lessen:

UPGRADE 1: 6-8 data
UPGRADE 1: 11-13 data

Vraag hier een inschrijfformulier en -voorwaarden aan.

UPGRADE 1: Afgeronde opleiding VISAGIE en HAIRSTLING (andere school ook mogelijk, het niveau van de student wordt wel eerst getoetst d.m.v. een intake/portfoliobeoordeling o.i.d.)

UPGRADE 2: Afgeronde opleiding VISAGIE (andere school ook mogelijk, het niveau van de student wordt wel eerst getoetst d.m.v. een intake/portfoliobeoordeling o.i.d.)