Visagie

De opleiding wordt op één dag/avond per week gegeven. Duur van de opleiding: 20 lesweken.

Je bouwt tijdens de opleiding een (digitaal)portfolio op.

Zie startdata voor de actuele planning.

Tijdens alle visagie opleidingen van DE Visagieschool is het mogelijk om je (kosteloos) in te schrijven voor masterclasses/workshops bij MAC cosmetics.

Deze opleiding wordt vanaf schooljaar 2015 met meerdere theorie- en praktijkexamens en bij goed resultaat ontvangt men een diploma van DE Visagieschool.

De mogelijkheid bestaat om na deze opleiding dit diploma te upgraden naar een Internationaal erkend diploma. Zie voor meer info: UPGRADE

Twijfel je nog om de opleiding visagie te volgen? Schrijf je in voor een proefles en ontdek waar jouw passie ligt!

Tot 52% korting op je opleiding, afhankelijk van je inkomen. Doe eenmaal per jaar belastingaangifte. Je kunt dan studiekosten aftrekken. Hierdoor krijg je vaaktot €1250,- terug. Let op: twijfel je om een opleiding te volgen? Doe het nu! Vanaf 2019 vervalt deze regeling.

KLIK HIER voor de startdata 2019!                                  KLIK HIER voor kosten overzicht 2019!

• Moodboards en Facecharts ontwerpen
  • Verschillende oogmake-up technieken.
  • Gezichtscorrecties (shapen en highlighten e.d.)
  • Fantasie make-up met glitters en glans.
  • Make-up voor: overdag, avond/feest, bruids, glamour, fantasie, catwalk, naturel-look, (hd)televisie (les = incl. opnames), theater, zwart/wit fotografie, bril en lenzen, oudere huid, getinte huid, trendy, mannen, travestie, flowerpower, jaren ’20/’30 make-up en smokey eyes
  • Make-up Advies geven
  • Fotografie- belichtingstechnieken.
  • Commerciéle en pr technieken
  • Werken aan een (basis) portfolio, welke als examenonderdeel wordt beoordeeld. (gratis!)

+ 1 Student Lab van MAC Cosmetics*
+ 2 Masterclasses van MAC Cosmetics*
* Aan te melden via DE Visagieschool tijdens de opleiding.

Allround visagist(e) voor o.a.

• TV en Film
  • Reclame
  • (Bedrijfs)Evenementen
  • Cosmeticamerken

Keuze 1: Make-up Studio - lesgeld: € 487,50 * (4x)
(incl. werkpakketten van Make-up Studio, omzetbelasting, examenkosten, digitale foto's fotografe)
*De maandelijkse kosten gaan in vanaf de startmaand van de opleiding en zijn excl. de eenmalige inschrijfkosten van € 300,- Bij volledige betaling in 1x (inschrijfkosten en alle maandelijkse termijnen) 5% korting op het lesgeld (niet geldig in combinatie met andere kortingsacties)!
Keuze 2: MAC (Cosmetics) - lesgeld: € 397,50 * (4x)
(excl. werkpakket van MAC en incl. omzetbelasting, examenkosten, digitale foto's fotografe) LET OP! Excl. werkpakket van MAC (Cosmetics). De betaling en afhaling hiervan gaat via de MAC - store. Kosten: € 802,-

LET OP! Als je inschrijft in de periode tussen 11 Sept en 30 Sept 2018 profiteer je bovendien van 25% last minute korting.

Belasting TERUGGAVE

De opleidingen zijn vakopleidingen en er bestaat een mogelijkheid om een (groot) deel van de gemaakte studiekosten terug te ontvangen van de Belastingdienst. Dit is inkomensafhankelijk en per persoon verschillend. Klik op onderstaande link voor meer informatie.

Locatie Amsterdam:

• Ma. 3 sept. 2018 (18.30-22.00) (20x) --> nog 5 plaatsen vrij

Locatie Den Haag:

• Ma. 5 nov. 2018 (13.00-16.30) (20x) --> nog 2
  • Zo. 4 nov. 2018 (13.00-16.30) (20x) --> nog 6
  • Locatie Nijmegen:

• Di. 4 sept. 2018 (18.30-22.00) (20x) --> nog 4 plaatsen vrij

Locatie Breda:

• Di. 18 sept. 2018 (18.30-22.00) (20x) --> nog 5  plaatsen vrij
    • Ma. 1 Okt. 2018 (13u.-16.30u.) (35x) --> nog 7  plaatsten vrij!

Vraag hier een inschrijfformulier en -voorwaarden aan.

HBVS Diploma

Visagie NL