Visagie

De opleiding “VISAGIE” wordt op één dag/ avond per week gegeven en deze duurt 20 weken.

Ook wordt deze als “versnelde” ZOMER opleiding aangeboden en is de duur slechts 10 weken. Hiervoor heb je dan wel 2 lessen op 1 dag. Zie startdata voor de actuele planning.

Deze opleiding wordt vanaf schooljaar 2015 afgesloten met meerdere theorie- en praktijkexamens en bij goed resultaat ontvangt men een diploma van DE Visagieschool.

De mogelijkheid bestaat om na deze opleiding dit diploma te upgraden naar een Internationaal diploma. Zie voor meer info: UPGRADE

Twijfel je nog om de opleiding visagie te volgen? Schrijf je in voor een proefles en ontdek waar jouw passie ligt!

• Moodboards en Facecharts ontwerpen
  • Verschillende oogmake-up technieken.
  • Gezichtscorrecties (shapen en highlighten e.d.)
  • Fantasie make-up met glitters en glans.
  • Make-up voor: overdag, avond/feest, bruids, glamour, fantasie, catwalk, naturel-look, (hd)televisie (les = incl. opnames), theater, zwart/wit fotografie, bril en lenzen, oudere huid, getinte huid, trendy, mannen, travestie, flowerpower, jaren ’20/’30 make-up en smokey eyes
  • Make-up Advies geven
  • Fotografie- belichtingstechnieken.
  • Commerciéle en pr technieken
  • Werken aan een (basis) portfolio, welke als examenonderdeel wordt beoordeeld. (gratis!)

+ 1 Student Lab van MAC Cosmetics*
+ 2 Masterclasses van MAC Cosmetics*
* Aan te melden via DE Visagieschool tijdens de opleiding.

Allround visagist(e) voor o.a.

• TV en Film
  • Reclame
  • (Bedrijfs)Evenementen
  • Cosmeticamerken

Keuze 1: Make-up Studio - lesgeld: € 487,50 * (4x)
(incl. werkpakketten van Make-up Studio, omzetbelasting, examenkosten, digitale foto's fotografe)
*De maandelijkse kosten gaan in vanaf de startmaand van de opleiding en zijn excl. de eenmalige inschrijfkosten van € 300,- Bij volledige betaling in 1x (inschrijfkosten en alle maandelijkse termijnen) 5% korting op het lesgeld (niet geldig in combinatie met andere kortingsacties)!
Keuze 2: MAC (Cosmetics) - lesgeld: € 397,50 * (4x)
(excl. werkpakket van MAC en incl. omzetbelasting, examenkosten, digitale foto's fotografe) LET OP! Excl. werkpakket van MAC (Cosmetics). De betaling en afhaling hiervan gaat via de MAC - store. Kosten: € 802,-

Belasting TERUGGAVE

De opleidingen zijn vakopleidingen en er bestaat een mogelijkheid om een (groot) deel van de gemaakte studiekosten terug te ontvangen van de Belastingdienst. Dit is inkomensafhankelijk en per persoon verschillend. Klik op onderstaande link voor meer informatie.

Locatie Amsterdam:

• Wo. 7 feb. 2018 (18.30-22u) (20x) --> nog 6  plaatsen vrij
  • Woe. 6 juni 2018 (9.30-16.00) (10x) --> nog 8  plaatsen vrij

Locatie Breda:

• Di. 20 feb. 2018 (18.30-22u) (20x) --> nog 7  plaatsen vrij
  • Do. 14 juni 2018 (9.30-16.00) (10x) --> nog 9  plaatsen vrij

Locatie Den Haag:

• Do. 22 feb. 2018 (18.30-22u) (20x) --> nog 6  plaatsen vrij
    • Di. 5 juni 2018 (9.30-16.00) (10x) --> nog 9  plaatsen vrij

Locatie Nijmegen:

• Do. 8 feb. 2018 (18.30-22u) (20x) --> nog 5  plaatsen vrij
  • Di. 5 juni 2018 (9.30-16.00) (10x) --> nog 8  plaatsen vrij
    Vraag hier een inschrijfformulier en -voorwaarden aan.

HBVS Diploma

Visagie NL