Uniek werkpakket MAC Cosmetics!

Per Juni 2017 is het werkpakket van MAC Cosmetics speciaal afgestemd op het lesprogramma van onze visagie opleiding(en)! Het pakket bevat alle benodigdheden wat de student(e) nodig heeft (m.u.v. kunstwimpers)

De kosten hiervan blijven exclusief voor onze studenten; € 802,- (normale prijs: € 1331,-)

Daarnaast hebben ALLE studenten recht op de volgende kortingen en acties:

• De (aankomende) studenten krijgen in de MAC winkels 20% korting d.m.v. de Studentcard van MAC.
  • De (aankomende) studenten krijgen per 2017 tijdens de opleiding 2 unieke masterclasses voor studenten onze school in 1 van de MAC stores en krijgen dan 30% korting op de producten.
  • De (aankomende) studenten krijgen na het behalen van hun diploma een PROmasterclass met eventuele JOBselectie voor MAC.

Visagie school MAC cosmetics opleiding