Welkom op de website
van de nr. 1 visagieschool
van Nederland

De Visagieschool biedt professioneel een international erkende beroepsopleidingen op het vakgebied van Visagie, Grime (SFX) en Hairstyling. Bij De Visagieschool kan je kiezen uit een breed aantal en up to date aanbod opleidingen. DE Visagieschool heeft locaties in Amsterdam, Breda, Den Haag en Nijmegen, die goed te bereiken zijn waardoor een ieder gemakkelijk deel kan nemen aan onze opleidingen.

OPEN DAGEN
ZET IN JE AGENDA

Ma 8 April 2019Locatie Nijmegen19u-21u.
Do 11 April 2019Locatie Breda19u-21u.
Di 4 April 2019Locatie Den Haag19u-21u.
Wo 17 April 2019Haag Locatie Amsterdam19u-21u.

Twijfel je nog? Volg een (gratis) proefles Visagie op 1 van onze 4 locaties!


meer info

Opleidingen

Opleidingen

De school is ruim 10 jaar een begrip in Nederland! Zowel de opleiding Visagie, Visagie PLUS, Visagie ALLROUND, Visagie UPGRADE, Grime en Hairstyling zijn te volgen aan één van onze mooie en praktische ingerichte opleidingsintituuten in Amsterdan, Breda, Den Haag of Nijmegen. Deze zijn makkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.

cursussen

cursussen

Voor diegene die zich willen specialiseren in een bepaalde kant van het vak VISAGIE, bieden wij ook verschillende (korte) cursussen aan op dit gebied. Deze korte visagie cursus (-sen) wordt afgesloten met een certificaat. Aanbod: Cursus Hairstyling Cursus Airbrush Visagie Proefles

Visagie en Grime

Visagie en Grime

Wij zijn ook in heel Nederland actief met een team van professionals in de visagie en grime voor: TV-producties, fotografie, commercials, theater, shows, film, casting, muziek, evenementen, modeshows, activiteiten, feest- en bruidsverzorging, promotiedoeleinden, bedrijfsfeesten etc.

Workshops

Workshops

Onze special opgezette VISAGIE workshops zijn uitermate geschikt voor een vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeestje en/of een vriendinnendag. Deze zijn te volgen in Nijmegen, Den Haag, Breda en vanaf heden ook in Amsterdam. Op verzoek kunnen wij ook op locatie komen. Ook voor een gezonde interesse in make-up en uiterlijke verzorging is dit een geschikte manier om er nu eens eindelijk achter te komen, hoe je nu het beste met make-up op je eigen gezicht kan werken.

M.A.C. Cosmetics

M.A.C. Cosmetics

Vanaf heden kan je bij ons een opleiding VISAGIE volgen MET gebruik van M.A.C. Cosmetics met 40% korting! Tijdens de opleiding kun je door DE Visagieschool geselecteerd worden om deel te nemen aan een unieke talentenscouting bij de merken MAC Cosmetics en Make-up Studio. Extra trainingsmogelijkheden bij MAC Cosmetics (kosteloos)

Ons team

Ons team

Het docententeam van DE Visagieschool® is zorgvuldig geselecteerd en bestaat uit meerdere freelance professionals die allen werkzaam zijn in het vak. Een aantal hiervan zijn internationaal gecertificeerd als assessor voor het VTCT. Alle docenten worden min. 1x in de 2 maanden vaktechnisch getraind door een vakdocente om zo goed bijgeschoold te blijven en volgens de laatste technieken en trends te werken.

Nu op Instagram

www.DEvisagieschool.nl

contact

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.