Over ons

Er wordt vaak gezegd: “Wat een leuke school met een jong, motiverend en gezellig team!”
Het docententeam van DE Visagieschool® is zorgvuldig geselecteerd en bestaat uit meerdere freelance professionals die allen werkzaam zijn in het vak. Een aantal hiervan zijn internationaal gecertificeerd als assessor voor het VTCT. Alle docenten worden min. 1x in de 2 maanden vaktechnisch getraind door een vakdocente om zo goed bijgeschoold te blijven en volgens de laatste technieken en trends te werken.

“Wij vinden het belangrijk om met passie en plezier ons vak aan iedereen over te brengen en streven er altijd naar om een zo’n hoog mogelijke kwaliteit aan te houden. Wij nodigen u dan ook graag uit om op op de eerst volgende open dag een indruk van ons en onze school te krijgen. Wij staan met plezier klaar om al uw vragen te beantwoorden. Zie klik hier voor de datum. Wij hopen u snel te zien!”

Onze Vestigingen

DE Visagieschool Amsterdam

Amsterdam

Jan v Tooropstraat 577
1061 AE Amsterdam
(betaald parkeren tot 19:00)

Bekijk Route
DE Visagieschool Breda

Breda

Verbeetenstraat 16
4812 XL Breda

Bekijk Route
DE Visagieschool Den Haag

Den Haag

Oosteinde 57
2548 AK Den Haag

Bekijk Route
DE Visagieschool Nijmegen

Nijmegen

Kniptorstraat 34
6533 PZ Nijmegen

Bekijk Route

Onze Medewerkers

Jolijn de Jong: Is docente, oprichtster en leidinggevende van DE Visagieschool®. Ook zelf al ruim 15 jaar werkzaam als freelance visagiste, grimeuse en hairstyliste en heeft voor verschillende media, bedrijven en particulieren gewerkt. Sinds november 2014 is zij ook internationaal gekwalificeerd assessor en IQA voor VTCT.  www.make-upteam.nl  

Chloe Corbeau: is oud-studente van de school. Ze is verantwoordelijk voor de studenten-administratie en ondersteunt alle werkzaamheden achter de schermen bij DE Visagieschool zoals; organiseren van events/masterclasses, voorraadbeheer, communicatie met de docenten en foto-/videograaf etc. Daarnaast werkt ze ook als professioneel model en heeft daarom ook affiniteit met het vak.

Sascha Koninkx: Ervaren visagist en fotografe Sascha geeft het vak Visagie op onze locatie in Nijmegen. Als visagist en fotografe is zij ook actief in de wereld van commercials en modellenbureaus.

Joyce de Wit: Zelfstandig onderneemster Joyce is sinds juli 2011 visagiste en docente Visagie. Ook is ze sinds kort internationaal gekwalificeerd assessor VTCT en werkzaam voor gerenommeerd make-upmerk: MAC. Ze heeft ervaring met shows, evenementen, film en tv, bruiden, workshops en fashion- en beauty make-up. Met een Pabo achtergrond kan zij als docente prima uit de voeten.

Mitch Bloem: Mitch heeft jarenlange werkervaring opgedaan als manager bij MAC cosmetics. Daarnaast werkt Mitch ook als freelance visagist voor uiteenlopende opdrachten. Bij De Visagieschool geeft Mitch les in visagie.

Jeamene Kruyt: De allround kapster is inmiddels elf jaar werkzaam bij Cosmo Hairstyling in Leiden. Zij is docent hairstyling op onze locatie in Den Haag.

Paul van der Wal: Docent visagie Paul heeft jarenlange werkervaring bij de grote merken als Chanel, MAC en Teeez. Hierdoor beschikt hij over een interessant netwerk. Sinds kort is hij ook internationaal gekwalificeerd assessor VTCT.

Linsey Huijbregts: Terwijl ze onze jongste docente is, is zij alles behalve onervaren. Linsey heeft een gevarieerd CV opgebouwd met klussen in de bruidsverzorging en visagie voor TV en fotoshoots. Sinds kort is zij ook internationaal gekwalificeerd assessor en IQA voor VTCT. Op de Visagieschool geeft zij les in Visagie en grime en doet zij de administratie.

Anoek van Nunen:  Anoek, heeft werkervaring opgedaan in de wereld van shows, commercials en fotografie. Zij was jarenlang de vaste visagiste van Caro Emerald. Sinds kort is zij internationaal gekwalificeerd assessor VTCT. Op de opleiding geeft zij les in visagie en hairstyling.

Eveline van Hoven: Fotografe Eveline is al vanaf dag één werkzaam op onze locatie in Nijmegen. Naast het fotograferen op school doet ze ook veel kinder- en familiefotografie. www.studio-Eveline.nl

Celina van der Kamp: Celina is na haar 4 jarige grime opleiding aan de slag gegaan als grimeur en visagist voor o.a. evenementen, fotoshoots en video-opnames. Door haar creativiteit en talent heeft Celina een ruim CV op mogen bouwen. Op de visagieschool geeft zij les in visagie en grime.

Roxanne Bierhuis: Roxanne is een aanwinst voor het docententeam. Deze bedreven visagiste heeft ontzettend veel ervaring en is werkzaam als docent visagie en hairstyling in Amsterdam. Zij werkt o.a. voor opdrachtgevers als Miss Nederland, 100%NL magazine, grote festivals, fashion shows en tal van BN’ers.

Tjorven Sladic: Tjorven is nieuw binnen ons team en wij zijn heel blij met haar. Zij heeft o.a. jarenlang voor Joop vd Ende producties gewerkt, heeft ontzettend veel ervaring en is werkzaam als docent Grime/SFX in Amsterdam. Zij werkt op het moment o.a. voor grote festivals, TV-, film- en theaterproducties en Events.

Xiomara Romeo: heeft van haar passie haar ambitie gemaakt. Ze heeft jarenlang met erg veel plezier als accountmanager, visagiste en trainster gewerkt voor diverse cosmeticamerken. Momenteel werkt zij op freelancebasis voor Armani Beauty, Yves Saint Laurent, Lancôme en Make Up Factory en reist zij hiervoor het hele land door. Het bieden van educatie geeft haar erg veel voldoening, omdat ze graag haar kennis & ervaring overdraagt aan anderen.