Re-integratie opleiding

Re-integratie opleiding

De re-integratie opleiding is een speciale visagie opleidingdie geschikt is voor mensen die voor een langere periode, om wat voor reden dan ook, van de arbeidsmarkt zijn geweest.

Duur van de opleiding: 20 weken

Locatie: Breda of Den Haag

Startdata en -tijd:  ma. 1 okt. 2018, 13u.

Diploma: VTCT level 3 Fashion, Theatre, Media, Hair and Make-up studies

Ben JIJ, om welke reden dan ook, een tijdje van de arbeidsmarkt geweest en wil je re-integreren? Is make-up jouw grote passie en zie jij hier een toekomst is? Ben je bereid om met volle motivatie een opleiding te volgen, 1 dag per week stage te lopen én te werken aan een professioneel portfolio? Bespreek dan snel met jouw re-integratie coach of je in aanmerking komt voor onze speciale re-integratie visagie opleiding!

De opleiding kan vergoed worden door het UWV. Dit dien je zelf aan te vragen via het UWV. Door een contractuele samenwerking tussen ons opleidingsinstituut en het UWV zijn er dus zeker mogelijkheden en is het de moeite waard om een verzoek in te doen. KLIK HIER voor meer info.

Let er wel op dat er gekeken worden naar je motivatie en doelstelling om de opleiding te volgen. Een goede voorbereiding is het halve werk. Dus lees je van te voren goed in en ga eventueel alvast op zoek naar een stageadres.

Wat heeft te re-integratie opleiding te bieden?:

  • Een VTCT erkend Internationaal diploma: Fashion, Theatre, Media, Hair and Make-up studies
  • Hoge begeleiding t.o.v. onze reguliere opleidingen
  • Getrainde docenten gespecialiseerd in re-integratie.
  • Medestudenten die ook re-integrerend zijn.
  • 20 lessen van 3,5 uur én 6 volle lesdagen (ongeveer 8 maanden)
  • Speciale re-integratie lessen waarin wij onderwerpen behandelen als; hoe presenteer ik mijzelf, hoe bouw ik een goed CV/portfolio op, wat zet ik in mijn motivatiebrief, hoe ga ik om met tegenslagen, hoe speel ik in op wensen van de klant/ werkgever, maak een elevator pitch etc. Ook besteden we aandacht aan het werken als freelancer.
  • Door een verplichte stage, is de kans op werk na de opleiding aanzienlijk groter.
  • Tijdens de opleiding wordt er gewerkt aan een (digitaal) portfolio. Hiervoor ga je zowel op school als buiten school samen werken met fotografen. Hierdoor bouw je een netwerkje op waar je na de opleiding mee verder kunt.

Wil je je inschrijven, meer informatie en/of een offerte aanvragen? Mail dan naar administratie@devisagieschool.nl.