Visagie ALLROUND

Bij de opleiding “VISAGIE ALLROUND”  gaat men 2x per week naar school.

Duur opleiding: gedurende 35 weken (70 lessen). Daarnaast loopt de student (gemiddeld) 1 dag per week stage, welke zelf in te delen zijn.

Deze opleiding is een combinatie-opleiding van de Visagie PLUS en Grime. Dit is de meest uitgebreide opleiding die men kan volgen op het gebied van make-up.

Wanneer je zo breed mogelijk inzetbaar wilt zijn als visagist(e) zijn onderdelen als hairstyling, medischcamoufleren, MEDIA make-up en airbrushen van essentieel belang.

Tijdens alle visagie opleidingen van DE Visagieschool is het mogelijk om je (kosteloos) in te schrijven voor masterclasses/workshops bij MAC cosmetics.

Deze opleiding wordt vanaf schooljaar 2015 afgesloten met  INTERNATIONAAL erkende praktijkexamen. Bij goed resultaat ontvangt men een internationaal erkend VTCT diploma (VTCT Level 3 Diploma in fashion, theatre and media hair and make-up studies) én een grime diploma van DE Visagieschool.

Twijfel je nog om de opleiding visagie te volgen? Schrijf je in voor een oriëntatie-dag en ontdek of hier jouw passie ligt!

Tot 52% korting op je opleiding, afhankelijk van je inkomen. Doe eenmaal per jaar belastingaangifte. Je kunt dan studiekosten aftrekken. Hierdoor krijg je vaak tot €1250,- terug.

STARTDATA

Ma 13 Jan 2020les op ma & wo Den Haagnog 10 plaatsen vrij
Wo 16 Sep 2020les op di & wo Den Haagnog 10 plaatsen vrij
Wo 15 Jan 202013-22u Bredanog 10 plaatsen vrij
Wo 16 Sep 2020les op wo & do Bredanog 10 plaatsen vrij
Ma 13 Jan 2020les op ma & di Amsterdamnog 10 plaatsen vrij
Di 15 Sep 2020les op di & wo Amsterdamnog 10 plaatsen vrij
Ma 13 Jan 2020les op ma & wo Nijmegennog 10 plaatsen vrij
Ma 14 Sep 2020les op ma & di Nijmegennog 10 plaatsen vrij

VISAGIE lessen:
Materiaal-, produktenkennis
Kleurenkennis
Gezichtsvormen, oogvormen,
Cosmetische CAMOUFLAGE
Huidverzorging
Wenkbrauwen & lippen herkennen en corrigeren
Accentueren en camoufleren
Epileren (basis)
Moodboards & Facecharts ontwerpen
Wimpers, wimperstukjes en eyeliners zetten.
Verschillende oogmake-up technieken.
Gezichtscorrecties (shapen en highlighten e.d.)
Fantasie make-up met glitters en glans.
Make-up voor: overdag, avond/feest, bruids, glamour, fantasie, catwalk, naturel-look, (hd)televisie (les = incl. opnames), theater, zwart/wit fotografie, bril en lenzen, oudere huid, getinte huid, trendy, mannen, travestie, flowerpower, jaren ’20/’30 make-up en smokey eyes
Make-up advies/instructies geven
Fotografie- belichtings technieken.
Commerciéle en pr technieken
Werken aan een (basis) portfolio, welke na afloop van de opleiding digitaal worden ontvangen door de fotografe.

AIRBRUSHEN

HAIRSTYLING: krullen, stijlen, vlechten, opsteken, touperen, klassieke opsteekkapsels, bridal, met pruiken on stage werken etc.

MEDIA make-up: wonden maken, baarden en snorren plakken, ouder maken

GRIME lessen:
Typenleer
Anatomie, gezichtsveranderingen
Crème en watermake-up
Theatermake-up, revuemake-up
Operamake-up / balletmake-up
Baarden, snorren, bakkebaarden plakken
Brand- en snijwonden
Blaren
Wratten en blauw oog maken
Dieren- en fantasiegrime
Kinder-, carnavals- en rassengrime
Sint en Piet
Latex (rubber) neuzen en ouder maken
Zwervers
Geisha’s
Monsters
Dracula
Heksen
Clowns
Fantasiepruik
Kaalkoppen
Trollen, Sciense Fiction
AIRBRUSH technieken
GRIME
Werken aan een portfolio, welke na afloop van de opleiding digitaal worden ontvangen door de fotografe.

Allround en INTERNATIONAAL (media) MAKE-UP ARTIST/ HAIRSTYLIST/GRIMEUR voor o.a.:

TV producties
FILM producties
THEATER producties
(Kinder- en bedrijfs)EVENTS
Attractieparken
PartyEVENTS
Carnaval
Bruiden
Fotografie
Mode- en muziekindustrie
Reclame (Bedrijfs)Evenementen
Verzorging van workshops
COSMETICA merken

Internationaal erkend diploma: VTCT Level 3 Diploma in theatre , Special Effects and Hair and Media Make-Up

De visagieschool diploma: grime

Lesdagen

De definitieve tijden worden bij inschrijving bekend gemaakt en staan op ons inschrijfformulier.

De lesdagen zijn:

Den Haag: les op dinsdag en woensdag,
Nijmegen: les op maandag en dinsdag,
Amsterdam: les op woensdag en donderdag,
Breda: les op woensdag en donderdag

Keuze 1: Make-up Studio

Lesgeld: € 630,- * (10x)

Dit is incl. werkpakketten van Make-up Studio, omzetbelasting, examenkosten, digitale foto’s fotografe

Bij volledige betaling in 1x  5% korting op het lesgeld (niet geldig in combinatie met andere kortingsacties)!

Keuze 2: MAC (Cosmetics)

Lesgeld: € 594,-* (10x)

Dit is excl. werkpakket van MAC en incl. omzetbelasting, examenkosten, digitale foto’s fotografe) LET OP! Excl. werkpakket van MAC (Cosmetics). De betaling en afhaling hiervan gaat via de MAC – store. Kosten: € 819,90

De opleidingen zijn vakopleidingen en er bestaat een mogelijkheid om een (groot) deel van de gemaakte studiekosten terug te ontvangen van de Belastingdienst. Dit is inkomensafhankelijk en per persoon verschillend. Klik

UWV

Heb jij een arbeidsongeschiktheidsuitkering bij het UWV? Dan is het misschien mogelijk om je opleiding vergoed te krijgen, omdat DE Visagieschool en het UWV nauw samenwerken. https://www.uwv.nl/particulieren/ziek/ziek-wia-uitkering/tijdens-wia-uitkering/detail/re-integratie-tijdens-mijn-wga-uitkering/scholing

GRATIS MAKE-UP TROLLEY

Bij deze opleiding krijgt iedere student(e) een gratis professionele make-up trolley (ZUCA style) t.w.v. € 90,-

Bereken hier je belastingvoordeel

contact

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.