Grime

De opleiding Grime wordt op één dag per week gegeven.

Duur van de opleiding: 35 weken.

Je bouwt tijdens de opleiding een portfolio op.

Als je graag voor TV/film en/ of theater wilt werken, is grime een MUST. Personages die bijv. in shock toestand of bijv. gewond zijn worden opgemaakt door een professional die een grime-opleiding heeft gevolgd. Deze opleiding is een uitstekende aanvulling, om als visagist(e) en uiteindelijk grimeur meer aan te kunnen bieden in de tv-, film- en theaterwereld. Er wordt o.a. aandacht geschonken aan verouderen, wonden, blaren, verschillende types,kaalkoppen, monsters, facepainting etc.

Deze opleiding wordt afgesloten met een grime diploma van DE Visagieschool international.

Twijfel je nog om de opleiding grime te volgen? Schrijf je in voor een oriëntatie-dag en ontdek of hier jouw passie ligt!

STARTDATA

Wo 15 Jan 202013u-16.30u Den Haagnog 9 plaatsen vrij
Wo 16 Sep 20209-12.30u Den Haagnog 7 plaatsen vrij
Wo 15 Jan 202013-16.30u Bredanog 8 plaatsen vrij
Wo 16 Sep 202013-16.30u Bredanog 10 plaatsen vrij
Di 14 Jan 202010-13.30u Amsterdamnog 9 plaatsen vrij
Di 15 Sep 20209-12.30u Amsterdamnog 10 plaatsen vrij
Ma 13 Jan 202013.30-17u Nijmegennog 9 plaatsen vrij
Ma 14 Sep 202013-16.30u Nijmegennog 10 plaatsen vrij

• Typenleer
  • Anatomie, gezichtsveranderingen
  • Vet en aqua schmink
  • Theatermake-up
  • Balletmake-up
  • Baarden, snorren, bakkebaarden plakken en knopen
  • Brand- en snijwonden
  • Blaren
  • Wratten en blauw oog maken
  • Painttechnieken
  • Baldcaps maken
  • Sint en Piet
  • Latex (rubber) neuzen en ouder maken
  • Zwervers
  • Geisha’s
  • Monsters
  • Dracula
  • Heksen
  • Clowns
  • Werken met pruiken
  • Baldcaps plakken
  • Trollen, Sciense Fiction
  • Airbrush
  • Werken aan een (basis) portfolio, welke als examenonderdeel wordt beoordeeld.

Allround Grimeur voor:

• TV producties
  • Film producties
  • Theater producties
  • (Kinder- en bedrijfs)EVENTS
  • Attractieparken
  • Workshops
  • Demonstraties
  • PARTY-EVENTS
  • Carnaval

Profiteer van deze korting tussen 9 Juli t/m 31 Aug. 2019

Wacht niet te lang, onze klassen beginnen vol te raken!

De visagieschool diploma: grime

Vooropleiding

GEEN

Lesgeld: € 388, * (10 x) incl. werkpakketten Kryolan en Dinair, omzetbelasting, examenkosten, digitale foto’s fotografe

DE Visagieschool® is INTERNATIONAAL erkend en particulier opleidingsinstituut en is CRKBO geregistreerd als professioneel opleider van beroepsopleidingen. Hierdoor wordt er geen extra 21% BTW over de opleidingskosten berekend. Het collegegeld of Rijksbijdrage dat je misschien ieder jaar aan Groningen betaalt, komt bij inschrijving aan de ons opleidingsinstituut te vervallen.

De opleidingen zijn vakopleidingen en er bestaat een mogelijkheid om een (groot) deel van de gemaakte studiekosten terug te ontvangen van de Belastingdienst. Dit is inkomensafhankelijk en per persoon verschillend. Klik hier voor meer informatie.

UWV

Heb jij een arbeidsongeschiktheidsuitkering bij het UWV? Dan is het misschien mogelijk om je opleiding vergoed te krijgen, omdat DE Visagieschool en het UWV nauw samenwerken. https://www.uwv.nl/particulieren/ziek/ziek-wia-uitkering/tijdens-wia-uitkering/detail/re-integratie-tijdens-mijn-wga-uitkering/scholing

GRATIS MAKE-UP TROLLEY

Bij deze opleiding krijgt iedere student(e) een gratis professionele make-up trolley (ZUCA style) t.w.v. € 90,-

Bereken hier je belastingvoordeel

contact

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.