Visagie

De opleiding wordt op één dag/avond per week gegeven. Duur van de opleiding: 20 lesweken.

Je bouwt tijdens de opleiding een (digitaal)portfolio op.

Zie startdata voor de actuele planning.

Tijdens alle visagie opleidingen van DE Visagieschool is het mogelijk om je (kosteloos) in te schrijven voor masterclasses/workshops bij MAC cosmetics.

Deze opleiding wordt vanaf schooljaar 2015 met meerdere theorie- en praktijkexamens en bij goed resultaat ontvangt men een diploma van DE Visagieschool met een daarbij behorende award van het VTCT.

De mogelijkheid bestaat ook om na deze opleiding dit diploma te upgraden naar een Internationaal erkend diploma. Hierin zijn de volgende onderdelen aanvullend op deze opleiding: hairstyling, airbrushmake-up, mediamake-up. Zie voor meer info: UPGRADE

Twijfel je nog om de opleiding visagie te volgen? Schrijf je in voor een oriëntatie-dag en ontdek of hier jouw passie ligt!

Tot 52% korting op je opleiding, afhankelijk van je inkomen. Doe eenmaal per jaar belastingaangifte. Je kunt dan studiekosten aftrekken. Hierdoor krijg je vaaktot €1250,- terug.

STARTDATA

Zo 03 Nov 201913u-16.30u Den Haagnog 7 plaatsen vrij
Do 20 Feb 202018.30-22u Den Haagnog 9 plaatsen vrij
Ma 04 Nov 201913-16.30u Den Haagnog 7 plaatsen vrij
Ma 04 Nov 201913-16.30u Bredanog 8 plaatsen vrij
Di 03 Mrt 202018.30-22u Bredanog 9 plaatsen vrij
Di 25 Feb 202018.30-22u Amsterdamnog 7 plaatsen vrij
Do 20 Feb 202018.30-22u Nijmegennog 8 plaatsen vrij
Di 09 Jun 20209.30u.-16u ☀️ Den Haagnog 9 plaatsen vrij
Do 11 Jun 20209.30u.-16u ☀️ Bredanog 8 plaatsen vrij
Wo 10 Jun 20209.30u.-16u ☀️ Amsterdamnog 10 plaatsen vrij
Ma 08 Jun 20209.30u.-16u ☀️ Nijmegennog 9 plaatsen vrij

• Moodboards en Facecharts ontwerpen
  • Verschillende oogmake-up technieken.
  • Gezichtscorrecties (shapen en highlighten e.d.)
  • Fantasie make-up met glitters en glans.
  • Make-up voor: overdag, avond/feest, bruids, glamour, fantasie, catwalk, naturel-look, (hd)televisie (les = incl. opnames), theater, zwart/wit fotografie, bril en lenzen, oudere huid, getinte huid, trendy, mannen, travestie, flowerpower, jaren ’20/’30 make-up en smokey eyes
  • Make-up Advies geven
  • Fotografie- belichtingstechnieken.
  • Commerciéle en pr technieken
  • Werken aan een (basis) portfolio, welke als examenonderdeel wordt beoordeeld. (gratis!)

+ 1 Student Lab van MAC Cosmetics*
+ 2 Masterclasses van MAC Cosmetics*
* Aan te melden via DE Visagieschool tijdens de opleiding.

Zomeropleiding

Wil jij jouw zomer nuttig besteden en je droom achterna gaan? Tijdens de maanden juni, juli en augustus kun je bij DE Visagieschool in 10 weken het visagie diploma halen! De normale duur van de opleiding is 20 weken. Je gaat dan 3,5 uur per week naar school. Bij de zomeropleiding ga je 1 hele dag in de week naar school. Je krijgt dan 2 lessen op 1 dag waardoor je in een korte periode veel leert.

Diploma: VISAGIE (DE Visagieschool) met bij behorende erkenning/AWARD van VTCT (internationaal erkende branchorganisatie)

GRATIS MAKE-UP TROLLEY

Bij deze opleiding krijgt iedere student(e) een gratis professionele make-up trolley (ZUCA style) t.w.v. € 90,-

Allround visagist(e) voor o.a.

• TV en Film
  • Reclame
  • (Bedrijfs)Evenementen
  • Cosmeticamerken

Vooropleiding

Wij vragen GEEN vooropleiding.

Keuze 1: Make-up Studio

Lesgeld: € 340,-*  (7x)

Dit is incl. werkpakketten van Make-up Studio, omzetbelasting, examenkosten, digitale foto’s fotografe.  Bij volledige betaling in 1x 5% korting op het lesgeld (niet geldig in combinatie met andere kortingsacties)!

Let op: bij de zomeropleiding betaal je in 4 termijnen. Vraag naar het inschrijfformulier voor meer informatie.

Keuze 2: MAC Cosmetics

Lesgeld: € 288,57*  (7x)

Dit is excl. werkpakket van MAC en incl. omzetbelasting, examenkosten, digitale foto’s fotografe. LET OP! Excl. werkpakket van MAC (Cosmetics). De betaling en afhaling hiervan gaat via de MAC – store. Kosten: € 819,90

Let op: bij de zomeropleiding betaal je in 4 termijnen.Vraag naar het inschrijfformulier voor meer informatie.

Bij volledige betaling in 1x  5% korting op het lesgeld (niet geldig in combinatie met andere kortingsacties)!

UWV

Heb jij een arbeidsongeschiktheidsuitkering bij het UWV? Dan is het misschien mogelijk om je opleiding vergoed te krijgen, omdat DE Visagieschool en het UWV nauw samenwerken. https://www.uwv.nl/particulieren/ziek/ziek-wia-uitkering/tijdens-wia-uitkering/detail/re-integratie-tijdens-mijn-wga-uitkering/scholing

De opleidingen zijn vakopleidingen en er bestaat een mogelijkheid om een (groot) deel van de gemaakte studiekosten terug te ontvangen van de Belastingdienst. Dit is inkomensafhankelijk en per persoon verschillend. Klik hier voor meer informatie.

Bereken hier je belastingvoordeel

contact

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.