Visagie PLUS

Let op: Tijdens de coronacrisis kunt men zich o.v.b. inschrijven. Zie inschrijformulier.

De opleiding “VISAGIE PLUS” wordt op één dag/avond gegeven.

Duur van de opleiding: 35 weken.

Je bouwt tijdens de opleiding een portfolio op.

Zie startdata voor de actuele planning.

Wanneer je zo breed mogelijk inzetbaar wilt zijn als visagist(e) zijn onderdelen als hairstyling, medisch camoufleren, MEDIA make-up en airbrushen van essentieel belang.

Tijdens alle visagie opleidingen van DE Visagieschool is het mogelijk om je (kosteloos) in te schrijven voor masterclasses/ workshops bij MAC cosmetics.

Deze opleiding wordt vanaf schooljaar 2015 afgesloten met INTERNATIONAAL erkende praktijkexamens en bij goed resultaat ontvangt men een internationaal erkend VTCT diploma (VTCT Level 3 Diploma in fashion, theatre and media hair and make-up studies).

Twijfel je nog om de opleiding visagie te volgen? Schrijf je in voor een oriëntatie-dag en ontdek of hier jouw passie ligt!

Tot 52% korting op je opleiding, afhankelijk van je inkomen. Doe eenmaal per jaar belastingaangifte. Je kunt dan studiekosten aftrekken. Hierdoor krijg je vaak tot €1250,- terug.

STARTDATA

Di 27 Okt 202010.30-14u Den Haagnog 4 plaatsen vrij
Di 27 Okt 202018.30-22u Den Haagnog 4 plaatsen vrij
Do 17 Sep 202013-16.30u Bredanog 3 plaatsen vrij
Do 05 Nov 202018.30-22u Bredanog 1 plaatsen vrij
Wo 16 Sep 202018.30-22u Amsterdamnog 5 plaatsen vrij
Wo 28 Okt 202013.30-17u Amsterdamnog 5 plaatsen vrij
Di 15 Sep 20209.00-12.30u Nijmegennog 2 plaatsen vrij
Di 27 Okt 202018.30-22u Nijmegennog 3 plaatsen vrij

• Cosmetische CAMOUFLAGE
  • Huidverzorging
  • Moodboards & Facecharts ontwerpen
  • Verschillende oogmake-up technieken.
  • Gezichtscorrecties (shapen en highlighten e.d.)
  • Fantasie make-up met glitters en glans.
  • Make-up voor: overdag, avond/feest, bruids, glamour, fantasie, catwalk, naturel-look, (hd)televisie (les = incl. opnames), theater, zwart/wit fotografie, bril en lenzen, oudere huid, getinte huid, trendy, mannen, travestie, flowerpower, jaren ’20/’30 make-up en smokey eyes
  • Make-up advies/instructies geven
  • Fotografie- belichtings technieken.
  • Commerciéle en pr technieken
  • Werken aan een (basis) portfolio, welke als examenonderdeel wordt beoordeeld.
  • AIRBRUSHEN
  • HAIRSTYLING: krullen, stijlen, vlechten, opsteken, touperen, klassieke opsteekkapsels, bridal, met pruiken on stage werken etc.
  • MEDIA make-up: wonden maken, baarden en snorren plakken, ouder maken,

+ 1 Student Lab van MAC Cosmetics*
+ 2 Masterclasses van MAC Cosmetics*
* Aan te melden via DE Visagieschool tijdens de opleiding.

Allround en INTERNATIONAAL (media) MAKE-UP ARTIST/ HAIRSTYLIST (MUAH) voor o.a.TV producties

• FILM producties
  • TV producties
  • (Kinder- en bedrijfs)EVENTS
  • Workshops
  • PartyEVENTS
  • Reclame (Bedrijfs)Evenementen
  • Demonstraties
  • COSMETICA merken

Alle highglights van deze opleiding op een rij:

• Internationaal erkend diploma van VTCT
  • Unieke STAGE mogelijkheden!
  • 1 professionele TV/Film les met opnamens
  • 35 Lessen a 3,5 uur (in totaal 122,5 lesuren (+ een gemiddeld aantal thuisuren van 4u p.wk)
  • 3 Professionele fotoshoots
  • Professionele docenten, zeer actief in het vak.
  • Theorieboek
  • "Hoe nu verder als MUA" training met Social Media skills
  • Exclusieve en kosteloze make-up masterclasses van MAC Cosmetics, Make-up Studio, Make-up Forever
  • Hoge kortingen op bovenstaande make-up merken.
  • Talentscouting door: Bobbi Brown, Estee Lauder, Promotion Partners, Pretty Sales, Make-up Studio, MAC Cosmetics

* NIEUW * NIEUW * NIEUW *

Iedereen die zich aanmeldt voor de opleiding krijgt als kado een gratis kennismaking masterclass van Make-up Studio in BACKSTAGE Amsterdam.

Deze wordt dus nog voor de eerste lesdag gepland.

VTCT Level 3 Diploma

Fashion, Theatre and Media Hair and Make-Up Studies

Keuze 1: Make-up Studio

Lesgeld: € 388,- * (10x)

Dit is incl. werkpakketten van Make-up Studio, omzetbelasting, examenkosten, digitale foto’s fotografe)

Alle make-up van Make-Up Studio is dierproefvrij.

Bij volledige betaling in 1x  5% korting op het lesgeld (niet geldig in combinatie met andere kortingsacties)!

Keuze 2: MAC Cosmetics

Lesgeld: € 352,-* (10x)

Dit is excl. werkpakket van MAC en incl. omzetbelasting, examenkosten, digitale foto’s fotografe) LET OP! Excl. werkpakket van MAC (Cosmetics). De betaling en afhaling hiervan gaat via de MAC – store. Kosten: € 823,80

De opleidingen zijn vakopleidingen en er bestaat een mogelijkheid om een (groot) deel van de gemaakte studiekosten terug te ontvangen van de Belastingdienst. Dit is inkomensafhankelijk en per persoon verschillend.

UWV

Heb jij een arbeidsongeschiktheidsuitkering bij het UWV? Dan is het misschien mogelijk om je opleiding vergoed te krijgen, omdat DE Visagieschool en het UWV nauw samenwerken. https://www.uwv.nl/particulieren/ziek/ziek-wia-uitkering/tijdens-wia-uitkering/detail/re-integratie-tijdens-mijn-wga-uitkering/scholing

GRATIS MAKE-UP TROLLEY

Bij deze opleiding krijgt iedere student(e) een gratis professionele make-up trolley (ZUCA style) t.w.v. € 80,-

Zolang de voorraad strekt. Bij onvoldoende voorraad wordt er 50% van de waarde in mindering gebracht op het lesgeld.

Bereken hier je belastingvoordeel

contact

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.