Visagie PLUS

De opleiding “VISAGIE PLUS” wordt op één dag/avond gegeven.

Duur van de opleiding: 35 weken.

Je bouwt tijdens de opleiding een portfolio op.

Zie startdata voor de actuele planning.

Wanneer je zo breed mogelijk inzetbaar wilt zijn als visagist(e) zijn onderdelen als hairstyling, medisch camoufleren, MEDIA make-up en airbrushen van essentieel belang.

Tijdens alle visagie opleidingen van DE Visagieschool is het mogelijk om je (kosteloos) in te schrijven voor masterclasses/ workshops bij MAC cosmetics.

Deze opleiding wordt vanaf schooljaar 2015 afgesloten met INTERNATIONAAL erkende praktijkexamens en bij goed resultaat ontvangt men een internationaal erkend VTCT diploma (VTCT Level 3 Diploma in fashion, theatre and media hair and make-up studies).

Twijfel je nog om de opleiding visagie te volgen? Schrijf je in voor een oriëntatie-dag en ontdek of hier jouw passie ligt!

Tot 52% korting op je opleiding, afhankelijk van je inkomen. Doe eenmaal per jaar belastingaangifte. Je kunt dan studiekosten aftrekken. Hierdoor krijg je vaak tot €1250,- terug.

STARTDATA

Ma 07 Okt 201914.00-17.30 Amsterdamnog 1 plaatsen vrij
Wo 11 Sep 201913.00-16.30 AmsterdamVol
Ma 07 Okt 201918.30-22.00 Amsterdamnog 1 plaatsen vrij
Di 10 Sep 201910.30-14.00 Den HaagVol
Do 10 Okt 201910.30-14.00 Den Haagnog 7 plaatsen vrij
Di 10 Sep 201918.30-22.00 Den HaagVol
Wo 09 Okt 201918.30u - 22u Den Haagnog 8 plaatsen vrij
Di 10 Sep 201913.00-16.30 NijmegenVol
Wo 02 Okt 201918.30-22.00 Nijmegennog 8 plaatsen vrij
Di 10 Sep 201918.30-22.00 NijmegenVol
Do 12 Sep 201918.30-22.00 BredaVol
Do 12 Sep 201913.00-16.30 BredaVol
Ma 07 Okt 201918.30-22.00 Bredanog 8 plaatsen vrij
Do 31 Okt 2019Bekendmaking nieuwe data 2020!nog 10 plaatsen vrij

• Cosmetische CAMOUFLAGE
  • Huidverzorging
  • Moodboards & Facecharts ontwerpen
  • Verschillende oogmake-up technieken.
  • Gezichtscorrecties (shapen en highlighten e.d.)
  • Fantasie make-up met glitters en glans.
  • Make-up voor: overdag, avond/feest, bruids, glamour, fantasie, catwalk, naturel-look, (hd)televisie (les = incl. opnames), theater, zwart/wit fotografie, bril en lenzen, oudere huid, getinte huid, trendy, mannen, travestie, flowerpower, jaren ’20/’30 make-up en smokey eyes
  • Make-up advies/instructies geven
  • Fotografie- belichtings technieken.
  • Commerciéle en pr technieken
  • Werken aan een (basis) portfolio, welke als examenonderdeel wordt beoordeeld.
  • AIRBRUSHEN
  • HAIRSTYLING: krullen, stijlen, vlechten, opsteken, touperen, klassieke opsteekkapsels, bridal, met pruiken on stage werken etc.
  • MEDIA make-up: wonden maken, baarden en snorren plakken, ouder maken,

+ 1 Student Lab van MAC Cosmetics*
+ 2 Masterclasses van MAC Cosmetics*
* Aan te melden via DE Visagieschool tijdens de opleiding.

Allround en INTERNATIONAAL (media) MAKE-UP ARTIST/ HAIRSTYLIST (MUAH) voor o.a.TV producties

• FILM producties
  • TV producties
  • (Kinder- en bedrijfs)EVENTS
  • Workshops
  • PartyEVENTS
  • Reclame (Bedrijfs)Evenementen
  • Demonstraties
  • COSMETICA merken

Profiteer van deze korting tussen 9 Juli t/m 31 Aug. 2019

Wacht niet te lang, onze klassen beginnen vol te raken!

VTCT Level 3 Diploma

Fashion, Theatre and Media Hair and Make-Up Studies

Keuze 1: Make-up Studio

Lesgeld: € 388,- * (10x)

Dit is incl. werkpakketten van Make-up Studio, omzetbelasting, examenkosten, digitale foto’s fotografe)

Bij volledige betaling in 1x  5% korting op het lesgeld (niet geldig in combinatie met andere kortingsacties)!

Keuze 2: MAC Cosmetics

Lesgeld: € 352,-* (10x)

Dit is excl. werkpakket van MAC en incl. omzetbelasting, examenkosten, digitale foto’s fotografe) LET OP! Excl. werkpakket van MAC (Cosmetics). De betaling en afhaling hiervan gaat via de MAC – store. Kosten: € 819,90

De opleidingen zijn vakopleidingen en er bestaat een mogelijkheid om een (groot) deel van de gemaakte studiekosten terug te ontvangen van de Belastingdienst. Dit is inkomensafhankelijk en per persoon verschillend.

UWV

Heb jij een arbeidsongeschiktheidsuitkering bij het UWV? Dan is het misschien mogelijk om je opleiding vergoed te krijgen, omdat DE Visagieschool en het UWV nauw samenwerken. https://www.uwv.nl/particulieren/ziek/ziek-wia-uitkering/tijdens-wia-uitkering/detail/re-integratie-tijdens-mijn-wga-uitkering/scholing

GRATIS MAKE-UP TROLLEY

Bij deze opleiding krijgt iedere student(e) een gratis professionele make-up trolley (ZUCA style) t.w.v. € 90,-

Bereken hier je belastingvoordeel

contact

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.